Roadhog nerf a láthatáron!

Roadhog nerf a láthatáron!

A Blizzard hamarosan módosít a karakteren, változik a hook működése.

Az Overwatch-csapat egyik dizájnere, Geoff Goodman a játék hivatalos formában nemrégiben elárulta, hogy hamarosan változtatni fognak Roadhog karakterén.

Az új patch a közeljövőben (elmondása szerint lehetséges, hogy már ezen a héten) fog életbe lépni és Roadhog hookját érinti majd. Az alábbi változásokra lehet számítani:

  • Az elkapott ellenfél közvetlenül Roadhog elé fog kerülni, nem egyszerűen csak egy egyenes vonalon Roadhog irányába. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem lehet majd például egy gyors megfordulással letaszítani valakit egy szakadékba.
  • Mostantól nem a hook, hanem Roadhog szemszögéből vizsgálja majd a játék, hogy elkapható-e valaki. A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy a hook nem tud elkapni olyan ellenfelet, akit a játékos egyébként nem lát.
  • Ez utóbbihoz kapcsolódó változás, hogy a játék levizsgálja a line-of-sightot abban a pillanatban is, amikor a hook elkapja a becélzott ellenfelet. Vagyis ha sikerül időben kikerülni a látótérből, akkor Roadhog nem fog magához húzni.

A módosítások szokás szerint a PTR szervereken lépnek majd érvénybe első körben, és a későbbiekben további finomítások várhatóak, amennyiben szükség lesz rájuk.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!