10 000 dolláros verseny érkezik, magyarok is indulhatnak!

10 000 dolláros verseny érkezik, magyarok is indulhatnak!

Jön a Hellcase Cup második felvonása, ahol a győztes közel 2 millió forintot kaszálhat!

Az UCC a napokban bejelentette, érkezik a HellCase Cup második felvonása, ahol összesen 10 000 dollárnyi készpénzt osztanak majd ki a nevezők között. A dolog pedig attól válik igazán érdekessé, hogy magyar csapatoknak is lehetőségük nyílik kvalifikálni magukat! Ez ahhoz képest, hogy az első felvonásban csak orosz csapatok indulhattak, valóban nagy szó, ráadásul a díjazás is háromszor nagyobb, mint akkor.

Egyszerűnek persze korántsem mondanánk az utat, a nyolc helyből kettőt lehet selejtező során megszerezni, ami ráadásul két lépcsős. Előbb érkezik a 256 csapatot nyílt kvalifikáció, majd innen két csapat bejut a zárt szakaszba, ahol hat meghívottal egészülnek ki. Az itteni két legjobb csapat pedig, ahogy már mondtuk a főtáblára kerül.

A selejtező január 20-án, pénteken 17 órától rajtol, nevezni aznap 16 óráig az alábbi linken tudnak a vállalkozó szellemű magyar csapatok. A legjobb nyolc csapat szombaton 15 órától folytatja a versenyt, minden forduló Bo1-ben zajlik. Reméljük ezúttal többen lesznek és jobb eredménnyel zárnak a hazai ötösök, mint a katowicei kvalin!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!