Eddig bírta flusha és JW? Úgy tűnik újra összeállhat a régi fnatic

Eddig bírta flusha és JW? Úgy tűnik újra összeállhat a régi fnatic

A mindig jól értesül DeKay legújabb híresztelése szerint a Major után újra összeáll a világverő svéd ötös, JW és flusha visszatérnek a fnatic-ba.

A mindig jól értesül DeKay legújabb híresztelése szerint a Major után újra összeáll a világverő svéd ötös! A szabadúszó újságíró a játékosokhoz közeli forrásokra hivatkozva úgy véli, JW és flusha visszatérnek a fnatic-ba, disco doplan és twist pedig távozik az együttestől.

Mivel szerződésük még életben van, ki kell vásárolni őket a GODSENT-ből, de DeKay szerint a fnatic már eldöntötte, bármi áron visszaszerzi a régi csapat tagjait. A hírekkel kapcsolatos megkeresésekre a fnatic azt a választ adta, elégedettek a jelenlegi lineuppal, nem terveznek változást a Major után.

Nehéz megítélni, melyik fél verziója a hihetőbb, hiszen tény, hogy mind a fnatic, mind a GODSENT csak keresi önmagát, egy újbóli egyesülés viszont az eredményekben is meglátszódna. Viszont tény és való, hogy fél év alatt a játékosok közötti felszültségek nem múlhattak csak úgy el, ha tehát ismét létrejönne a régi fnatic, lehet ismét csak szenvedés lenne a tagok számára.

Igazából mindkét verzió hihetőnek tűnik, ezért inkább csak hátradőlve várjuk, hogy vajon csak egy újabb Major előtti pletykáról van szó, vagy a hónap legfontosabb híre érkezett meg DeKay által. Hamarosan úgyis minden kiderül!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!