Helyreállt a rend: a Spíler TV újra közvetíti a Major meccseket!

Helyreállt a rend: a Spíler TV újra közvetíti a Major meccseket!

Egy napos kényszerszünet után minden probléma elhárult a magyar nyelvű közvetítés útjából!

Péntek 16 órától újra magyar közvetítéssel jelentkezik az atlantai ELEAGUE 2017! A Major verseny utolsó csoportköréről egy jogtalan letiltás miatt a Spíler TV-t is bannolták, azt egyelőre nem tudjuk, a dolognak lesznek-e jogi következményei a felek között, a kimaradt műsornap sugárzása miatt.

Tisztogatást tartott a Twitch: megtizedelték a Major közvetítő csatornákat!

A Spíler TV adását is letiltották a szervezők az érvényes szerződés ellenére, az érintettek már megtették a szükséges lépéseket!

Ami viszont biztos, hogy a negyeddöntők, az elődöntők és a nagydöntő most már úgy tűnik, zavartalanul képernyőre kerül! Az ELEAGUE hivatalos közvetítési partnerei közé immáron felkerült a TV2 is, így nem valószínű, hogy egy újabb tisztogatási hullámnál ismét összekeverjék a Spílert a saját szakállukra GOTV-t kasztoló csatornákkal. A következő három nap menetrendje a következő:

01.27 - Péntek

16:00 - Na'Vi vs. Astralis (Bo3)
18:30 - fnatic vs. Gambit (Bo3)
21:00 - Virtus.pro vs. North (Bo3)

01.28 - Szombat

16:00 - SK vs. FaZe (Bo3)
18:30 - 1. elődöntő (Bo3)
21:00 - 2. elődöntő (Bo3)

01.29 - Vasárnap

16:00 - Nagydöntő (Bo3)

A mérkőzések alatt természetesen továbbra is élnek a láda dropok, ha szeretnétek értékes emlékládát kapni pusztán azzal, hogy nézitek a magyar közvetítést, nincs más dolgotok, mint követni az általunk írt összefoglaló lépéseit, és élvezni a meccseket, várni a dropot!

Láda drop útmutató: ezt kell tenned a dropokért

Lépésről lépésre végigvesszük, mit kell tenned ahhoz, hogy legyen esélyed a láda dropokra, és ahhoz is adunk tippet, hogyan növeld saját esélyeidet!

Jó szórakozást és jó szurkolást mindenkinek!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!