Máris kap egy kis erősítést D.Va!

Máris kap egy kis erősítést D.Va!

Változik a Defense Matrix működése, ami javíthat valamelyest a nemrég nerfelt karakter működésén.

A héten élesben is debütált a legújabb Overwatch patch, amely több karakter működésén is változtatott. Köztük volt D.Va is, akivel sokak szerint a Blizzard némileg átesett a ló túloldalára és túlságosan is sokat gyengítettek rajta a funkciójához képest. A témáról bővebben így olvashattok:

A Blizzard kicsit túlzásba vitte D.Va nerfelését

Egyre több játékos gondolja úgy, hogy D.Va-t túlnerfelték.

Úgy tűnik, a fejlesztők máris készülnek némi kompenzációval a D.Va-rajongók számára, hamarosan ugyanis változni fog a Defense Matrix működése. Geoff Goodman dizájner a játék hivatalos fórumán ismertette a változtatást:

"Jelenleg a Defense Matrix csak azután kezdi el blokkolni a lövéseket, miután azok kicsivel elhagyták a fegyver torkolatát. [...] A következő patch-ben eltávolítjuk ezt a minimális távolságot. Ez azt jelenti, hogy megmenthetjük majd például egy csapattársunkat Roadhog hookjától, ha beáll a Defense Matrixba - jelenleg erre nincs lehetőség."

Alapvetően egy bugfixről van szó Goodman elmondása szerint, összességében azonban - a leírt példa miatt - erősítésnek tekinthető a változtatás, amely tehát a következő patch-ben érkezik majd.

Kövess Minket!