Meglepően sok hiba van a legújabb Overwatch patch-ben

Meglepően sok hiba van a legújabb Overwatch patch-ben

Kis túlzással több a friss bug, mint a valódi újdonság - összeállítás az aktuális furcsaságokból.

Kisebb-nagyobb hibák mindig is voltak az Overwatch-ban, amiket aztán a Blizzard igyekezett minél előbb javítani, a múlt héten érkezett patch azonban úgy tűnik, ilyen szempontból meglehetősen problémásra sikeredett: rengeteg az új bug.

Ott van például D.Va katapultálása a 3v3 játékmódban, amit mostanra elvileg már kijavítottak, ám így is napokon keresztül bosszantotta azokat, akik ezzel a karakterrel próbálkoztak az Antarktiszon.

Javították D.Va katapultálós bugját

A Blizzard megszerelte a 3v3 játékmódot sújtó hibát, így mostantól ismét bátrabban hozható az új karakter.

Sombra esetében a Translocator működésével akadtak gondok. A konkrét tapasztalat az, hogy ha közvetlenül magad elé dobod le, akkor nem működik a teleportálás.

Reinhardt egyik új skinje sem működik tökéletesen. Itt a pajzzsal vannak gondok: nem jelennek meg rajta a repedések, így ha elfogy, egyszerűen csak eltűnik. A vizuális visszajelzés hiánya elég nagy hátrány tud lenni a többi játékos számára.

A következőhöz inkább nem is fűznénk kommentárt - most akkor mennyi az annyi?

Ana gránátja is érintett, bizonyos esetekben semmilyen hatással nincs az ellenfélre egyértelmű találat esetén sem.

Vannak dolgok, amik nemes egyszerűséggel csak eltűnnek: ilyen például Symmetra Teleportere, ahogy az az alábbi videón is látható.

Végül, de cseppet sem utolsó sorban ott van a Control Mapeket érintő hiba is, ahol az egyes fordulók között resetelődnek az irányítással kapcsolatos beállítások.

Az új patch új bugot is hozott - így kerülheted el

A Control Mapeken jön elő a különös hiba, leginkább Mercy karaktere érintett.

Rengeteg hiba, megoldás azonban még csak egyhez jött közülük - úgy tűnik, a Blizzard a piros pontok mellé most egy nagyobb adag feketét is bevéshet majd. Várjuk a mielőbbi javításokat!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!