FalleN tényleg igazi keresztapa, az Immortals összes tagját kiforgatta már

FalleN tényleg igazi keresztapa, az Immortals összes tagját kiforgatta már

Magyar mintára a brazil mezőnyben is meglehetősen sűrűn cserélgetik a csapattagokat, FalleN például az Immortals összes tagját kitette már. Van akit többször is.

A többszörösen világverő brazil mezőnyben, bár elsőre hihetetlennek tűnik, pont ugyanúgy forgatnak még a legjobb csapatok is, mint bárhol máshol a CS:GO-ban. FalleN például éppen 2013 februárjában kezdett el komolyabban foglalkozni a CS:GO-val az azóta eltelt 4 évben pedig összesen 8 csapatot járt meg. Volt ahol csak a szervezet neve változott, volt ahonnan ő ment el és akadt, amikor kapitányként ő forgatott ki másokat. Például a teljes Immortals csapatát!

2014 november 5. - KaBuM! e-Sports
FalleN - fer - HEN1 - Lucas - fnx

A csapat Brazíliában sorra nyerte a versenyeket 2014 őszén, végül mégis a tagcserék mellett döntöttek! FalleN és fer mellől kikerült fnx és a Teles-ikrek, helyettük pedig steel, boltz és zqk érkezett a csapathoz.

2015 november 23. - Luminosity Gaming
FalleN - fer - coldzera - steel - boltz

Steel és boltz csak egy évig húzták FalleN mellett, a brazil CS:GO keresztapa egy ütősebb lineup érdekében beáldozta a két fiatalt, helyükre pedig érkezett az egy évvel korábban elküldött fnx, valamint a brutális entryfragger hírében álló TACO. Ezzel pedig teljessé vált a lista, vagyis FalleN kipipálta az összes jelenlegi Immortals játékost a "kiforgattam" listán. Az erősítés viszont, ahogy már tudjuk tényleg bevált: a brazilok kétszeres Major győztesekké nőtték ki magukat!

2017 február 5. - SK Gaming
FalleN - fer - coldzera - TACO - fnx

A világ egyik legjobb ötösénél sem volt kolbászból a kerítés 2016 végén, a romló eredmények és a lineup belső feszültségei miatt fnx-től ismét elköszöntek a többiek, ötödikként felps váltotta. De ha az eddigi sormintát vesszük alapul, egy év múlva úgyis visszatér valakinek a helyére.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!