HObbit sorsa még mindig nem dőlt el, egyelőre nincs szerződése a Gambit-nél

A kazah sztár tavaly fél évre, kölcsönbe érkezett a Tengri-től. A megállapodás hamarosan lejár, egyelőre nincs új szerződés a teljes leigazolásról.

Elképzelhetetlen forgatókönyvnek tűnik, de számolni kell vele, hogy HObbit április elején egyszer csak feláll a Gambit székéből. A csapat fiatal tehetsége, aki a Majoron is jó teljesítménnyel segítette a legendák közé a kazah-orosz ötöst, egyelőre bizonytalan jövő elé néz.

Október 12-én a Gambit bejelentette HObbit kölcsönszerződését, melyet fél évre írtak alá a Tengrivel. Az egyezség áprilisban jár le, és egyelőre nyoma sincs új fejleménynek az ügyben, hiába villantott eddig nagyokat HObbit a legjobbak ellen:

Nehéz elképzelni, hogy a Gambit ne ragaszkodna a fiatal, ezáltal még stílusában könnyen formálható HObbit játékához, de lehetséges opcióként számolni kell vele. Ha pedig így lesz, felmerül a kérdés, a megmaradt négyes mellé kit lehet elcsábítani a régión belül?

Vélhetően amíg nem jár le a kölcsönszerződés, nem lesz új bejelentés, hiszen a fél évre kifizetett igazolási díj végéig kivár majd a Gambit, de a háttérben már minden bizonnyal folynak a tárgyalások. Lehet, hogy a szerződés is kész, és csak az április 12-ét várják. A Gambit esetleges cseréjével tehát még várjunk kicsit, pár hét múlva minden kiderül.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!