Tényleg köze van Efinek az új Overwatch-hőshöz

Úgy tűnik, a tegnapi találgatások nem voltak alaptalanok: a frissen bemutatott karakter igen fontos láncszem.

Tovább zajlik a nyomozás az Overwatch 24. játszható karaktere után: mióta kiderült, hogy nem Doomfist lesz a következő hős, a játékosok folyamatosan kutatnak az újabb és újabb gyanús jelek után.

Nemrégiben a Blizzard alaposan "besegített" ebbe a nyomozásba, hiszen közzétettek egy interjút egy 11 éves numbani-i feltalálóval, Efi Oladelével, és rengeteg jel utal arra, hogy valamilyen módon kapcsolódik az új hőshöz - még ha nem is feltétlenül ő lesz az. Íme mindez részletesebben tegnapi írásunkban.

Ő lesz a 24. Overwatch hős, aki egyensúlyt hoz a tank-metába?

A Blizzard bemutatott egy új karaktert, Eli Oladedét, akinek köze lehet a 24. hőshöz.

Az Overwatch fejlesztését vezénylő Jeff Kaplan tegnap a D.I.C.E. rendezvényen tartott beszédet, a Polygon stábja pedig rákérdezett az új karakter és Efi esetleges kapcsolatára. Kaplan megerősítette: Efi valóban szerepet játszik az új játszható karakter háttértörténetében. Azt azonban nem erősítette meg, hogy ki (vagy mi) lesz a következő hős.

Érdekesség, hogy az említett beszéde során Kaplan két korai látványtervet is közzétett a játékról. Az egyiken egy pókszerű karaktert láthatunk akció közben, melynek kapcsán a direktor hasonlót mondott, mint nemrég Doomfistről: "a középen látható hős nem az, akinek gondoljátok."

Láthattuk egy másik korai látványterv "befejezett" változatát is. Ezt a képet eddig is ismertük, egyértelműen beazonosítható rajta több meglévő karakter - többek között a fenti képen is látható hős is, majdnem középen. Ami azonban lényegesebb, hogy a jobb szélen felbukkant egy négylábú robot, amiről a legújabb spekulációk is szólnak.

Az tehát immáron biztosra vehető, hogy Efinek valamilyen köze biztosan van a 24. Overwatch-hőshöz. A különféle jelek és utalások alapján pedig egyre kevésbé lepődnénk meg azon, ha valóban az ő egyik találmánya lenne a titokzatos karakter...

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!