Melyik pályán tolják be legkevesebbszer a payloadot?

Melyik pályán tolják be legkevesebbszer a payloadot?

A Mori Dataspace grafikonjából kiderül, milyen gyakran ér végig a támadó csapat az egyes pályákon.

Az Overwatch-statisztikákra specializálódott Mori Dataspace nemrégiben közzétett egy érdekes grafikont, amely választ ad arra a kérdésre, hogy az Escort és a Hybrid pályákon milyen gyakran ér célba a payload.

A statisztika a magas szintű kompetitív meta állapotait tükrözi, hiszen az adatokat esport-versenyek alapján szűrték le. Ebben a kontextusban az alábbi sorrend alakult ki az egyes mapek között.

A grafikonról kiderül, hogy a legtöbb alkalommal King's Row-n ér végig a támadó csapat, három nekifutásból legalább egyszer (38%), míg a tisztán payload pályák közül Watchpoint: Gibraltar a "legkönnyebb", szintén hasonló aránnyal (36%).

Az utolsó helyen egyértelmű a helyzet: Route 66 magasan a legnehezebben bevehető map a játékban, öt támadásból átlagosan kevesebb mint egy zárul teljes sikerrel (19%). A védekező csapatnak itt az első és a harmadik pontnál is igen komoly helyzeti előnye van, így összességében nem meglepő, hogy a statisztika szerint ezen a pályán van a legnehezebb dolga a támadóknak.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!