Bemutatkozott az első Quake Champions hős - Videó

Bemutatkozott az első Quake Champions hős - Videó

Nyx "szellemjáró" képességével az őrületbe kergethetjük majd az ellenfeleket!

Jó ideje várunk már arra, hogy felpörögjenek az események a Quake Champions háza táján, úgy tűnik azonban, hogy a Bethesda és az id Software végre aktivizálta magát: a hét elején bejelentették, hogy megindult a jelentkezés a játék zárt bétatesztjére.

Quake Champions: jelentkezz a bétára!

Nem kell már sokat várni a játék zárt próbájára, érdemes minél előbb leadni a jelentkezést!

Most újabb fejleményről tudunk beszámolni, megérkezett ugyanis az első karakterbemutató videó a játékhoz - a klasszikus aréna-shooter legújabb felvonása egyedi képességekkel rendelkező hősökkel igyekszik új ízt hozni a franchise-ba.

Nyx passzív képessége a Wall Jump, amely lehetővé teszi, hogy a fürge orgyilkos duplaugrásokkal még gyorsabban mozoghasson. Az aktív képesség pedig a Ghost Walk, mellyel néhány másodpercre láthatatlanná és sebezhetetlenné tud válni, így kerülve az ellenfelek mögé. Ráadásul ha pont azon a ponton materializálódunk újra, ahol egy ellenfél áll, akkor belülről pusztíthatjuk el - nem akármilyen interdimenzionális brutalitás, szó se róla. Íme mindez mozgásban is!

Nyx egészen biztosan kipróbálható lesz a közelgő bétatesztben, melyről a következő hetekben bővebben is hallani fogunk majd.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.