Ezt jól benézte a G2, megvan az első 2:0 DeadFox-éknak

Ezt jól benézte a G2, megvan az első 2:0 DeadFox-éknak

Bravúros győzelmével jelenleg a továbbjutók között tanyázik a HellRaisers.

Lassan féltávhoz érkezik az ESL Pro League európai csoportköre, a HellRaisers pedig a gyenge kezdés után egyre inkább magára talál a sztárokkal teletűzdelt mezőnyben. Első meccsükön ANGE1 hiányzása miatt beugróval kényszerültek pályára lépni, a kapitány hiányát pedig nem bírta el a csapat. Az LDLC elleni meccs 0:2-es vereséggel végződött, azóta az EnVyUs, a Kinguin és a Heroic ellen 1:1-es döntetlenekkel már próbálgatták karmaikat, de az igazi áttörés most jött el.

A G2 elleni kétmapos párharc első állomását hosszabbításban sikerült behúznia DeadFox-éknak. A meccsen persze ismét előjött a mostanra már megszokottá vált HR-betegség: jó rajt után pillanatnyi kihagyások és összeomlás. A meccs legelején rögtön 7:0-ra elhúztak, innen a G2 simán visszajött 7:8-ra a félidő végére. Aztán megint a HR pillanatai jöttek, 15:10-nél azonban nem sikerült megtenni az utolsó lépést, jöhetett a hosszabbítás. Itt azonban az újrakezdés után megint DeadFox-ék voltak a jobbak, 4:0-ra nyerték a ráadást és így végre bezsebelték a rendkívül értékes három pontot. Valamit kezdeniük kell a mapok hajráival, mert az erős kezdés látjuk, önmagában nem elég.

Jött Overpass, ahol a HR végre úgy játszott előnyből, ahogy azt tényleg kell. Az első félidő bátor játéka 12:3-as előnyt hozott nekik terror oldalon, végül 16:9-nél tettek pontot a második map végére. DeadFox szokás szerint jól szerepelt a mapon, a csapat legeredményesebb játékosa volt a végső elszámolásnál:

A HR ezzel a kettős sikerrel nagyot ugrott a tabellán, a megszerzett hat pont egyből továbbjutó helyre repítette őket. Nehéz lenne mást mondani, maradjon is így:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!