Két magyarral indul a Binary Dragons kupa első szezonja

DeadFox mellett FLEAV is a nemzetközi elitben próbálhatja ki magát a 6 milliós összdíjazású online versenyen.

A nagyoknak egy kis zsebpénz, a középcsapatoknak kitörési lehetőség. Ezt jelenti a résztvevőknek a Binary Dragons kupa első évada, ahol a szervezők 20 000 dollárnyi nyereményt osztanak ki az első négy között, a győztes egymaga 3,5 millió forintot nyerhet.

Az A és a B jelű négyesek hihetetlenül erősre sikerültek, hiszen nyolcuk közül (talán a Preparation-t kivéve) szó szerint bárki továbbjuthat a playoffba. A C csoportban a Vega Squadron és a FlipSid3 neve tűnik fel elsőre, de örömteli hír, hogy ellenfélként egy magyar játékos is megpróbál beleszólni dominanciájukba. FLEAV, akit legutóbb a Corvini csapatában láthattunk, most egy európai mix tagjaként próbál szerencsét a Kalashnikov 47 zászlaja alatt. Félni és veszítenivalójuk persze nincs, de már a kvalifikáció alatt megmutatták, mire képest az új ötös. A Majort is megjárt lengyelekből álló PRiDE-ot sima 2:0-ra verték a kvalifikáció során:

Sok sikert a magyar játékosoknak, nem árt majd feltankolni egy kis szerencséből is a meccsek előtt, hiszen a random Bo1-ekből álló csoportkörben bármi megtörténhet.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!