Lenovo termékeket kap a 100 legjobb magyar Overwatch játékos

Lenovo termékeket kap a 100 legjobb magyar Overwatch játékos

Ezzel szeretnék segíteni azt, hogy kijussunk a hamarosan induló világbajnokságra.

Az idei évben sem maradunk Overwatch-világbajnokság nélkül: a Blizzard március végén jelentette be, hogy idén is megrendezik a nemzetek közötti versengést. Regionális selejtezők helyett most egy, az adott ország 100 legjobb játékosának átlagaiból összeálló ranglista alapján fogják eldönteni, hogy melyik 32 ország vehet részt a versenyen - a részletekről korábbi cikkünkben olvashattok.

Indul az Overwatch World Cup, egy hónapunk van bekerülni!

Még javulnia kell a magyaroknak, de elérhető távolságban van a Top 32.

Magyarország a 34. helyen kezdte a hónapot, így a kijutásra mindenképpen megvan a reális esély, egy picit azonban mindenkinek össze kell szednie magát. A Lenovo pedig úgy döntött, hogy bedob egy kis extra motivációt, ezzel is segítve a magyarok kijutását: ajándékokat ad a 100 legjobb játékosnak.

  • Top 100 játékos – Lenovo Y Gaming Mouse Mat
  • Top 6 játékos – Lenovo Y Gaming Armored Backpack B8270
  • Top 3 legnagyobb SR fejlődést elért játékos – Lenovo Y Gaming Armored Backpack B8270

Fontos, hogy a Top 100 játékost az Overwatch Mayhem ranglistája alapján fogják meghatározni, így ha nem szerepelsz a listán, de kellően magas a Skill Ratinged, mindenképpen regisztrálj, hogy te is részesülhess az ajándékokból!

Reméljük, hogy a top magyar játékosok kemény munkája kifizetődik majd, és április 25-én Magyarországot is ott láthatjuk majd a 32 legjobb nemzet között!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!