Top 4-ben a HellRaisers! Íme DeadFox egygolyós fejese

Top 4-ben a HellRaisers! Íme DeadFox egygolyós fejese

A FaZe ellen játszhat elődöntőt a HellRaisers a kijevi StarSeries tornán.

A NiP legyőzésével az egyenes kieséses szakaszba jutott a HellRaisers a kijevi StarSeries tornán, szombaton pedig jöhetett a következő erőpróba DeadFoxék számára: a negyeddöntőben a North volt az ellenfél.

A dánok esélyeshez méltóan nyitották a Bo3-összecsapást: saját mapjüket, Cobblestone-t viszonylag simán, 16:9-re húzták be cajunb-ék. Ezután azonban jött az egyenlítés DeadFoxéktól, méghozzá egy végletekig kiélezett pályán: Cache-t óriási csatában sikerült csak behúznia a HellRaisers-nek. Jöhetett tehát a döntő map, Overpass, ahol CT oldalon már a HR nyitott jobban, 9:6-ra hozták az első "félidőt". Az előny pedig innentől kitartott a végéig, a North-nak nem volt már válasza, így DeadFoxék végül maphátrányból nyerték az összecsapást!

North 1:2 HellRaisers
16:9 (Cobblestone), 14:16 (Cache), 11:16 (Overpass)

A magyar játékos nem volt adós a látványos megmozdulásokkal: ezúttal CZ75a-val mutatott be egy nagyon fontos duplát az utolsó körök egyikében. A második fejest az utolsó golyóval sikerült beadnia.

DeadFoxék tehát borították a papírformát, a másik három negyeddöntőben azonban már az esélyesebb csapat győzött. Íme a tegnapi eredmények:

G2 1:2 FaZe
Natus Vincere 2:1 fnatic
CLG 0:2 Astralis

A HellRaisers tehát az elődöntőben folytathatja, ahol a FaZe lesz az ellenfél.

A StarSeries utolsó napjának programja

11:00 - FaZe vs. HellRaisers
14:30 - Natus Vincere vs. Astralis
18:00 - Döntő

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!