Nézd magyar kommentárral a világ legnagyobb FIFA versenyét!

Nézd magyar kommentárral a világ legnagyobb FIFA versenyét!

Jönnek a FUT Champions regionális döntői, a tét óriási!

Fontos állomásához érkezik a világ legnagyobb FIFA versenysorozata, a FIFA 17 Ultimate Team Championship Series: a mai napon megkezdődnek a második szezon regionális döntői. Az FVPA-világbajnoksághoz képest itt 1v1 összecsapásokat láthattok majd a világ legjobb játékosaival, a reflektor tehát itt az egyéneken lesz, nem a csapatokon.

Az amerikai finálét vasárnap, az európai döntőt pedig május elején tartják majd, ma, vagyis pénteken pedig a Rest of the World ("a világ többi tája") legjobbjai csapnak majd össze.

FUT Champions, Season 2, regionális döntők

  • Rest of the World - április 21.
  • Amerika - április 22.
  • Európa - május 6.

Az egyes finálékban összesen 32 játékos vesz részt: 16 PS4 és 16 Xbox One platformon. A verseny alapjául a FIFA-sorozat legnépszerűbb játékmódja, az Ultimate Team szolgál, ahol az egyes játékosokat különböző kártyák képviselik, a hangsúly pedig ennek megfelelően a gyűjtögetésén, valamint a focisták közötti minél nagyobb kémia megtalálásán van.

Az egyes regionális döntőkön 100 ezer dollár készpénzt osztanak szét, amiből 20-20 ezer jut a győzteseknek. Ennél is fontosabb azonban, hogy itt lehet kvalifikálni a berlini nagydöntőre, ahol a világ 32 legjobb játékosa harcolhat majd meg a 160 ezer dolláros fődíjért.

  • Európa (16): A 4-4 legjobb játékos a regionális döntőből a két platformon, az első és a második szezonból egyaránt.
  • Amerika (12): A 3-3 legjobb játékos a regionális döntőből a két platformon, az első és a második szezonból egyaránt.
  • Rest of the World (4): A legjobb játékos a regionális döntőből a két platformon, az első és a második szezonból egyaránt.

A mai napon tehát a Rest of the World regionális döntőjével indítunk - szó szerint, hiszen 22 órától magyar nyelvű közvetítést is nézhettek majd a fináléról, itt:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!