Top64-nél tovább egyik magyar csapat se jutott a kölni kvalin

Top64-nél tovább egyik magyar csapat se jutott a kölni kvalin

Az ESL One Köln első selejtezőjén alapos leckét kaptak a magyar együttesek, ennél több kell a nemzetközi mezőnyben.

Lezajlott az ESL One Köln első selejtezője, ahol nem kis meglepetésre a bolgár Outlaws maradt állva a legvégén, pedig olyan csapatok is elindultak, mint a BIG, a Vega Squadron, az Epsilon, a PENTA, az LDLC vagy éppen a Binary Dragons. A SEC legutóbbi kiírásában berobbant bolgárok ezzel megszerezték a kvaliról begyűjthető egyetlen helyet a zárt selejtezőre, a többieknek a második kvalin újra harcba kell szállniuk a győzelemért.

A bolgár sikersztorihoz képest a magyar csapatok seregszemléje már borúsabb képet mutat, 15 csapatunk közül egyik sem tudott maradandót alkotni. Az összeszokott ötösök, mint a Corvini vagy éppen a HoP mellett alkalmi mixek is szerencsét próbáltak, négy együttes már az első körben, az 512 között kihullott. A Gbk és LsD fémjelezte almafa egy körrel később, a 256-os körben pottyant ki, a 128-as fordulóig pedig hét magyar ötös jutott el.

A legjobb 64 mezőnyénél senki nem húzta tovább, idáig a HoP, Antinus.Red és ADDICT csapatoknak sikerült elverekedniük magukat. Er9k-ék az egykori iNation, mostani nevén Binary Dragons ellen pottyantak ki, az ADDICT pedig az elődöntőig menetelő spanyol KPI-tól kaptak ki. A legkönnyebb dolga az Antinus.red ötösének lett volna a "méltán híres" teamasd ellen, a győzelem azonban itt sem sikerült.

A legközelebbi selejtezőn reméljük tovább jutnak a magyar együttesek, április 28 és 29 között ismét indul a versenyfutás, nevezni az alábbi linken lehet!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!