Döntős a HellRaisers, DeadFox volt a csapat legjobbja!

Döntős a HellRaisers, DeadFox volt a csapat legjobbja!

Bejutott a magyar játékos és csapata a DreamHack Open Tours fináléjába.

Remekül indult szombaton a DreamHack Open Tours a HellRaisers számára, hiszen DeadFox csapata már az első játéknapon kivívta a továbbjutást a csoportból, így vasárnap rápihenhetett az egyenes kieséses szakaszra.

Az EnVyUs-t eltiporva, majd óriásit fordítva lettek csoportelsők DeadFoxék

Eddig hibátlan a HellRaisers a Franciaországban zajló DreamHack tornán.

A HellRaisers ellenfele az elődöntőben az a Misfits lett végül, amely vereséggel kezdte a csoportkört, ám a Heroic és a Natus Vincere legyőzésével mégis elverekedte magát a Top 4-ig. Ez azonban már a végállomást jelentette az amerikai-francia ötös számára, a HR ugyanis 2:0-s győzelemmel ment tovább a döntőbe.

Cobblestone-on a Misfits nyerte a pisztolykört, melyet követően el is húztak 3:0-ra, a kezdeti előnyre azonban nem sikerült építeni, 8:7-es Misfits vezetésnél váltottak térfelet a csapatok. A második félidő hasonlóan szoros volt, mint az első, DeadFoxék azonban egy kicsit jobban oldották meg a T oldalt, mint az ellenfél, így minimális, kétpontos különbséggel nyerték az első mapet. A második pálya, Cache már jóval egyértelműbb volt: a félidőben "csak" 9:6-ra vezetett ugyan a HellRaisers, innentől azonban mindössze egyetlen kört engedtek a Misfits-nek.

HellRaisers 2:0 Misfits

16:14 (Cobblestone), 16:7 (Cache)

Külön öröm számunkra, hogy a mezőny legjobbja DeadFox volt: a magyar AWP-s 47 killel és 1.42-es ratinggel zárta az összecsapást.

Emlékezetes villanásból sem volt hiány a mérkőzésen Bencétől: az alábbi videóban például egy 4K-t láthattok tőle Cache-en.

Elsőként ezzel a HellRaisers jutott a torna döntőjébe, ahol 18 órától a jelenleg zajló G2 vs. mousesports mérkőzés győztesével játszik majd.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!