Utolsó esély nevezni a millió dolláros versenyre!

Itt az utolsó esély, hogy megmutasd magad a millió dolláros Clash Royale versenyen, mutatjuk hogyan!

Amint azt már korábban megírtuk, a Clash Royale-ért felelős Supercell egymillió dolláros versenyt írt ki, amelyre a világ minden tájáról várják a játékosokat. A megmérettetés már javában tart, sőt, lassan véget is ér, szóval nézzük át gyorsan a lebonyolítást, illetve, hogy milyen módon tudtok részt venni az utolsó két napi hajrában.

A verseny első szakasza tehát holnap, május 16-án ér véget. A következő fordulóba azok a játékosok juthatnak be, akik jól teljesítettek a nyílt kvalifikáción. A második kör, 20-án indul, itt 8 darab 1024 fős táblázat lesz, ahonnan a 8 győztes jut tovább a következő fordulóba, ahol egymás ellen küzdenek június 10. és 25. között. Ezen forduló zárónapján búcsút intünk további három játékosnak, így hatra redukálva a mezőnyt. Az utolsó fordulóban értelemszerűen a 6 bent maradt játékos közül kerül ki a regionális bajnok!

Nevezés

A nevezés előfeltételei a következők:

  • A profilodnak minimum 8-as szintűnek kell lennie.
  • Betöltött 16. életév.
  • A régió egyik országában kell laknod.

A nevezés első és legfontosabb lépése, hogy regisztrálj ITT, a „REGISTER NOW” gombra kattintva!

Amint bent vagy a játékos panelen, eléd tárul egy táblázat, amiben megtalálod a kiírás nevét, a regisztráció kezdetét és, hogy mi lesz a jelszó (ne aggódj, meg fog jelenni időben). Ha a játékon belül regisztráltál a fordulóra, nincs más dolgod, mint a legjobbnak lenni. Cél a top 20! Ha sikerül bejutnod, a további információkért szintén erre a profil felületre térj vissza, itt fog megjelenni, hogyan tudsz a következő fordulóba lépni.

Ti neveztek? Ha igen, osszátok meg velünk eredményeiteket! Mindenkinek sok sikert az arénában!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!