Egyetlen képen minden, amit tudnod kell az elementálokról

Egyetlen képen minden, amit tudnod kell az elementálokról

Nagyon hasznos infografika, amivel a Servant of Kalimos-t is tudatosabban használhatod.

A discover jelenleg a Hearthstone egyik legnépszerűbb, legtöbbet használt mechanikája, éppen ezért nem árt, ha minél inkább tisztában vagyunk a működésével. Ez alatt természetesen nem azt értjük, hogy ismerjük a kulcsszó jelentését, hanem hogy tudjuk, milyen esélyekkel állunk szemben.

Mekkora az esélye például annak, hogy Paladinnal játszva egy Ragnaros, Lightlordot szedünk ki a Servant of Kalimos-szal? Ezidáig bizonyára kevesen néztek utána ennek, most azonban már nem is kell, hiszen a Good Gaming készített egy nagyon hasznos infografikát!

A lenti képről kiderül, hogy Standard módban összesen 37 elementál van jelenleg a játékban, 15 neutral és 22 class-specifikus. De ennél is fontosabb, hogy láthatjuk, milyen eséllyel szedhetünk ki egy hőn áhított lapot a Servant of Kalimos-szal attól függően, hogy milyen class-szal játszunk. Utóbbi esetben ugyebár fontos, hogy a class-specifikus lapok - mint minden discover effekt esetén - mindig előnyt élveznek, ezért a magasabb százalékos értékek.

Az infografikán egyébként a Wild arányok is szerepelnek, így tényleg teljes képet kapunk a lap működéséről. Jó tanulmányozást!

(kattints a képre a nagyobb méretért!)

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!