Változnak a Loot Boxok az Overwatch-ban?

Változnak a Loot Boxok az Overwatch-ban?

Jeff Kaplan elmondta, hogy figyelnek a visszajelzésekre - hamarosan a hatása is meglehet.

A héten elstartolt a legújabb Overwatch esemény, az Overwatch Anniversary, melyben nagy adag új skin, emote voice line és egyéb finomság lapul a játék első születésnapját ünnepelendő. Ide kattintva megnézhetitek az összeset - a felhozatal bőséges, így nem két perc lesz összegyűjteni őket.

Gyűjtsd össze mind! Egy kis segítség az Anniversary jutalmakhoz

Az alábbi listának köszönhetően nyomon követheted, mi az, ami hiányzik még az új lootok közül.

Az új event mellé természetesen új Loot Boxok is jöttek, bennük a különleges újdonságokkal, ám ahogy mindig, úgy most is sokan panaszkodnak amiatt, hogy nagyon nehéz összegyűjteni a kívánt extrákat a dobozonként garantált egyetlen új itemmel. Ezen változtatnának sokan a Blizzard helyében - például úgy, hogy több event loot legyen bennük, vagy hogy a duplikált itemeket drágábban lehessen betörni.

A fejlesztőcsapat feje, Jeff Kaplan nemrégiben reagált a panaszokra, a hivatalos fórumon meglehetősen biztatót nyilatkozott:

"A visszajelzések és a javaslatok sokat segítenek nekünk. Tegnap jó kis megbeszélést tartottunk a héten kapott visszajelzésekről, és bár egyelőre nem tudok még bejelenteni nektek semmit, úgy gondoltam, fontos tudnotok, hogy itt vagyunk és figyelünk."

Bízzunk benne, hogy ez azt jelenti, hogy a Blizzard a javaslatok alapján változtat majd valamelyest a mostani Loot Box-rendszeren - legalábbis ami az eseményeket illeti. Várjuk a további fejleményeket!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!