Egy új pálya és egy új hős vár ránk a Holdon?

Egy új pálya és egy új hős vár ránk a Holdon?

Nem kizárt, hogy Winston egyik cimborája is jön az új Overwatch map mellé.

Jeff Kaplan nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy három új pálya is készül jelenleg az Overwatch-hoz, így lassan éppen itt lenne az ideje annak, hogy a Blizzard elkezdjen mutatni belőlük valamit.

Három új map is várható idén az Overwatch-ban

Sőt, összesen még ennél is több, de más dolgokat is tervez a Blizzard.

Úgy tűnik, nem is kell erre sokat várni, a legújabb blogbejegyzésben ugyanis a fejlesztők elég egyértelmű utalásokat tesznek a következő pályára. A Horizon Lunar Colony-ról szóló blogposzt egy Holdon lévő űrállomásról szól, ahonnan Winston is származik.

Ami mindenképpen különös és említésre méltó, hogy a fenti kép tanúsága szerint Winston mellett egy másik kísérleti gorilla is hiányzik, akit Hammondnak hívnak. Sokan azt gondolják, ő lehet a következő játszható hős, de nem kizárt, hogy a Blizzard csak félre akar vezetni bennünket.

Az mindenesetre eléggé biztosan tűnik, hogy az űrállomás lesz a következő pálya, hiszen nemrégiben több változás is történt Lijiang Toweren, melyek szintén erre utalnak.


A blogbejegyzésnek bizonyára lesz valamiféle folytatása a közeljövőben - a legutóbbi "nagy újdonság", Orisa esetében is hasonlóképp kezdődtek a dolgok.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!