Íme a negyedik Overwatch szezon legnagyobb nyertesei és vesztesei

Íme a negyedik Overwatch szezon legnagyobb nyertesei és vesztesei

Lássuk, hogyan alakult az egyes hősök népszerűsége az Overwatch-ban.

Nemrégiben véget ért a Competitive Play negyedik szezonja az Overwatch-ban, az OmnicMeta pedig ennek alkalmából készített egy összesítést, melyből kiderül, mely hősök nyerték és bukták a legnagyobbat a legutóbbi évadban a népszerűséget tekintve. Az összehasonlítás az első és az utolsó hét alapján készült.

A legnagyobbat előrelépők listáján nem meglepő mód ott szerepel a legújabb hős, Orisa. Míg a "régiek" közül Winston és Mercy azok, akik leginkább kiemelkednek ilyen szempontból, köszönhető az őket érintő erősítéseknek.

A legnagyobbat visszaeső hősök között minden rankon Ana "vezet", a nerfek alaposan megtépázták a karaktert. Mögötte pedig rendre Bastiont találjuk, aki méretes buffal robbant be a negyedik évadba, éppen annak a legelején, hogy aztán a Blizzard gyorsan visszavonja az erősítést. Mögöttük leginkább a Zarya-Reinhardt páros található a harmadik helyen, köszönhető az alaposan felrázott tank-metának és az új alternatíváknak.

Összességében elmondható, hogy Mercy és Winston azok, akik a legnagyobb előrelépést produkálták a negyedik szezon során, míg a lista túlsó végén Ana és Bastion szerepelnek. És hogy mi a helyzet a többi hőssel? A fenti grafikonról ez is kiderül.

(Az OmnicMeta kimutatása nagyjából 80 ezer PC-s játékos adatai alapján készült.)

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!