E-sport központot nyit a spanyol telekommunikációs óriás

E-sport központot nyit a spanyol telekommunikációs óriás

Mostantól ez lesz a főhadiszállása a Movistar Riders-nek.

A telekommunikációs cégek érdeklődése az e-sport iránt nem újfajta trend: a spanyol Telefonica például saját klubbal is rendelkezik a Movistar Riders személyében. Ők kapnak most egy teljesen új "otthont"

A Movistar eSports Center egy 1000 négyzetméteres központ, melyben a négy gyakorlószoba mellett egy 70 ülőhellyel rendelkező aréna is található, így a rajongók a játékosok közvetlen közelében szurkolhatnak a kedvenceknek. Mindezt mozgásban is megnézhetitek a lenti videónak köszönhetően - az öltözők különösen menőre sikeredtek.

A Movistar eSports a spanyolok egyik legnagyobb szervezete, ott vannak a League of Legends, az Overwatch, a Counter-Strike: Global Offensive, a FIFA, a Hearthstone és a Clash Royale versenyeken is. Az aréna építésével a találgatások szerint a madridi Overwatch League helyre pályáznak, a pletykák szerint ugyanis a Blizzard követelményként szabta meg, hogy az adott csapatnak legyen saját arénája.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.