Ben Brode elmondta, melyek lehetnek a következő Hall of Fame lapok

Ben Brode elmondta, melyek lehetnek a következő Hall of Fame lapok

Két Classic kártyának van a legnagyobb esélye arra, hogy elhagyja a Standard módot.

Bár eredetileg úgy volt, hogy a Classic lapoknak nem kell félniük a Standard rotációtól, a Mamut évének beköszöntével mégis megváltozott a helyzet: a Blizzard hat lapot is áttett Wild formátumba az Un'Goro megjelenésével párhuzamosan, melyek egy különleges Hall of Fame státuszt kaptak.

Minden lap, minden újdonság, Standard rotáció: itt a Mamut éve!

Pénteken debütál az új Hearthstone kiegészítő, a Journey to Un'Goro, mellyel párhuzamosan rengeteg változás érkezik a játékba.

Az alábbi lapoknak intettünk búcsút áprilisban, legalábbis ami a Standard módot illeti:

  • Ragnaros the Firelord
  • Sylvanas Windrunner
  • Azure Drake
  • Ice Lance
  • Power Overwhelming
  • Conceal

A PC Gamer stábja nemrégiben a Hearthstone fejlesztőcsapatának fejével, Ben Brode-dal készített interjút, melynek talán legérdekesebb része az, ahol a Hall of Fame kerül szóba.

Ha át kellene tenned most egy lapot a Hall of Fame-be, melyik lenne az?

"Az egyik lap, ami eszembe jut és megfontolnám, az Alexstrasza. Ugyanakkor erre a lapra is igaz, hogy sokan hiányolnák, mert nagyon érdekes és sokfajta egyedi decket hív életre. Ám ha mindenképpen választanom kellene még ma, akkor talán a Gadgetzan Auctioneert mondanám. Úgy gondolom, hogy egy remek lap, nagyon szórakoztató, de szerintem az emberek már épp eleget játszottak vele, jöhetnének új stratégiák a Standardbe."


Ez persze egyelőre még nem jelent semmit, de legalább láthattuk, hogyan gondolkodik a Blizzard. Ez alapján a Gadgetzan Auctioneernek van a leginkább félnivalója, melyet egyébként már korábban is sokan a Hall of Fame-be tippeltek - könnyen lehet, hogy hamarosan tényleg elbúcsúzunk tőle.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!