Eszméletlen Karma skint dobott össze egy bukaresti srác!

Eszméletlen Karma skint dobott össze egy bukaresti srác!

Emlékeztek még a Gatekeeper Galio-ra? Nos, ennek alapján egy eltökélt rajongó egy nagyon igényes skint dobott össze Karmára, reméljük bekerül a játékba is.

Nem igazán értjük mi történik mostanság, de egyre aktívabb a rajongói bázisa a Riot-nak, és most elsősorban a művésziesebb vonalra gondolunk. Mint láthattátok, mi is egyre gyakrabban foglalkozunk ilyen témákkal, elvégre a látványvilág is legalább annyira része a játéknak, mint maguk a patch note-ok, ne felejtsük, hogy ezen mikrótranzakciókon keresztül tartja magát fent a Riot Games.

Epic Star Guardian Vel'Koz skint csinált egy rajongó

Gyönyörű munka, Vel'Koz mainek imádni fogják!

Vlad Bacescut igencsak megihlette a nemrégiben feltűnt Galio, azon belül is a Gatekeeper skinje, így hát fogta azt a koncepciót és átültette egy másik karakterre, azaz Karmára. Az még hagyján, hogy nagyon látványos maga az ötlet is, de a részletek kidolgozása sem semmi. Szinte meg se lehet mondani, hogy nem egy hivatalos, már kiadott skinről van szó, hanem "csak" egy rajongói ötletről. Magát a skint átdolgozni sem kis feladat, de a művész egészen addig elment, hogy a képességeket is feltuningolta, hogy jobban illeszkedjenek a tematikához és kissé démonibbak legyenek.

Persze ezek a designok csak elképzelések, amiket itt látni lehet, az mindenesetre figyelemre méltó, hogy egyesek mennyi időt és energiát képesek belefektetni egy-egy ilyen projektbe, pedig nagy valószínűséggel nem igazán fognak érte semmit se kapni, legalábbis pénzügyileg. Aztán ki tudja, ha a Riot-nak is megtetszik és felhasználják, talán az alkotók megkapják ingyen a boltból, legalább azért ne kelljen fizetni.

A teljes munkát egyébként az alkotó artstation oldalán tudjátok meglesni. Érdemes megnézni, mert ahogy írtuk, a képességek is elég vadra sikeredtek, ez tényleg egy olyan szintű alkotás, ami akár ebben a formájában is simán megállná a helyét a többi hivatalos skin mellett.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!