Pasha:

Pasha: "Csoda lesz, ha ezt túléljük és nem oszlunk fel"

Lehangoló Facebook poszt a lengyelek sztárjától.

Úgy tűnik, az örök harcos, örök optimista Pashabiceps is elbizonytalanodott a Virtus.pro elmúlt hónapokban mutatott teljesítményét illetően. Nem meglepő, az elmúlt 8 évben nem volt ilyen rossz időszaka a lengyelnek és csapatának, pedig nagyon jól kezdték az évet: ezüstérem az ELEAGUE Major versenyén, győzelem a DreamHack Las Vegason. Aztán valami eltört, hazai pályán, Katowicében, a StarLadder 3. szezonjában és most, Kölnben se élték túl a csoportkört, ráadásul kiestek az ESL Pro League-ből is. És akkor még ott van az ECS, ahol szintén rezeg a léc, hiszen csupán a 9. helyen végeztek a szezonban. És ez már csak nem "rossz LAN forma", online se megy a csapatnak, ráadásul most már Pasha is aggódik, Facebook posztjából az derül ki, hogy ő maga se érti, mi történik.

"Ez a harmadik LAN eredmények nélkül! Soha nem volt ennyire rossz időszakom az elmúlt 8 évben, pedig nemrég még döntőt játszottunk a Major-ön! Mit tegyünk, hogy formába jöjjünk? Mit tegyünk, hogy ne őrüljünk ebbe bele? Már most is nehéz és ennél csak nehezebb lesz. Ha ezt túléljük és nem oszlunk fel, az egy csoda lesz."

A világranglistán elfoglalt pozíciójuk is jól mutatja a gárda formáját, valami nagyon nincs rendben.

Virtus.pro

Pashának egyébként nemrég született meg a második gyereke, valahol érthető lenne, ha emiatt kevesebb hangsúlyt és figyelmet kapna a játék.

Két hét múlva viszont Major, szintén hazai pályán, szintén svájci rendszerben. Az első ellenfél a Vega Squadron lesz.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!