Egyes legendák szerint, az 1000. győzelmedet lejátszhatod egy Riot-ossal

Egyes legendák szerint, az 1000. győzelmedet lejátszhatod egy Riot-ossal

A Riot fórumain írt nemrég egy játékos, hogy 999 normál győzelemnél jár és szeretné az ezrediket egy Riot-os kollégával lejátszani, egy alkalmazott válaszolt.

Az, hogy ez általánosságban mennyire igaz, azt sajnos nem pontosan tudni, én speciel nem nagyon hallottam még ilyenről, de mindenesetre szép gesztus lenne a Riot részéről. Egyben elég nagy is, ha figyelembe vesszük, hogy hány játékos flangál az igazság mezején.

Nem lehet túlélni az új Urgot ultit, ha behúz minket? Vandiril máshogy gondolja - videó

Megszokhattuk már, hogy bármilyen újítás is érkezik a Riot oldaláról, abban szinte kivétel nélkül talál valami érdekességet Vandiril. Nem volt ez máshogy Urgot esetében sem.

Elég csak abba belegondolni, hogy ha minden igaz, nagyjából 100 millió ember játszik a League of Legends-el. Még ha feltételezzük is azt, hogy ezeknek a nagy része már túl van az 1000. győzelmen és számolunk mondjuk 10%-al, aki friss játékos annyira, hogy ne tartson még itt, akkor is 10 millió emberről van szó. A Riot nagyjából 3000 alkalmazottal rendelkezik. Ha mondjuk nem mindenki él a lehetőséggel, csak a játékosok 10%-a, még akkor is minden egyes Riot-osnak több mint 300 meccset kellene lejátszania. Számoljunk átlagosan 30 perccel egy meccset, az még mindig 150 óra alsó hangon, azaz majdnem 4 heti teljes állású munka egy huzamban, napi 8 órában, tehát minden Riot-os nagyjából egy hónapra kiesne a munkából, ha ezt teljesíteni szeretnék.
Ettől függetlenül, Cedsi56 kérésére Riot Eambo válaszolt is a fórumon, aki felajánlotta, hogy szívesen játszik vele egy meccset, bár hozzátette, mostanában nem sokat játszott, így sok jóra ne számítson. 

Lehetetlen kérés lenne ez vajon a Riot fele, hogy a játékosoknak alkalmuk legyen egyszer az életben egy Riot alkalmazottal közösen játszani? Ti milyen különleges apróságnak örülnétek leginkább egy ilyen fontos mérföldkőnél a játékon belül?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!