Hetek óta él az új Honor rendszer, mégse érte el még senki a 3-as szintet?

Hetek óta él az új Honor rendszer, mégse érte el még senki a 3-as szintet?

Több hete már annak, hogy éles az új kitüntetési rendszer, ahol már szinteket lehet lépni és az alapján kapunk jutalmakat. Nagyon úgy tűnik, hogy senki se halad felfele.

Eleinte elég jó dolognak hangzott a kitüntetési, vagy honor rendszer. Az alapkoncepció és az elképzelés még mindig jó ötlet, de valahogy a gyakorlati működésnél felmerültek problémák. Alig egy héttel a használata után a közösség már megfogalmazott pár kifogásolnivalót vele szemben. Minden meccs végén csak egy ember erőfeszítéseit lehet még mindig csak elismerni, holott ez egy csapat alapú játék elvileg, illetve azt is, és cikkünk szempontjából ez a fontosabb, hogy semmilyen indikátora nincs annak, hogy éppen hol tartunk egy kitüntetési szinten belül.

Az új kitüntetési rendszer sokaknak nem tetszik, valahol jogosan

Aioween | 17/07/03 13:46 Ahogy minden új játékbeli funkciónál várható, úgy a kitüntetési rendszer is kapott korai kritikákat a játékosoktól. Abban viszont egy kicsit más a helyzet, hogy a közösség ezúttal egész reálisan reagált és az általuk megfogalmazott hiányosságok vagy hibák jogosnak tűnhetnek, akár többszöri átgondolás után is.

Azóta már hosszú hetek teltek el, de amennyire a környezetemben és az egyes fórumokon láttam, még mindig mindenki a kettes szinten van megrekedve és nem nagyon halad felfele senki. Ez pár illetőnél még rendben lenne, de hogy kollektíven ennyire nem mozog senki semerre, az már kicsit furcsább. Persze az is érthető, hogy ez a rendszer az egész szezont szeretné átölelni és ezért nem egyik napról a másikra megy a felfele haladás, főleg, hogy ezt még tudatosan grindolni se nagyon tudjuk, de akkor is. 

Egy kicsit talán túlzás, hogy több mint egy hónap alatt sem igazán érte el senki még a következő szintet sem, nem hogy a négyest vagy ötöst. A legfrusztrálóbb az egészben persze a mutató hiánya. Hogy a világon szinte senkinek sincs fogalma arról, hogy pontosan milyen elvárásoknak kell megfelelnünk, mennyit kell teljesítenünk ahhoz, hogy előre tudjunk haladni. Jelenlegi formájában a rendszer arra volt jó, hogy néha felugrik egy kis ablak, amiben megköszönik a sportszerűséget, kapunk egy-egy kulcstöredéket, majd örülünk, mint majom a farkának, de ez is elég véletlenszerű. Legalább a ládás rendszerhez nem nyúltak és azt továbbra is az S teljesítmény miatt kapjuk.

Eddig legalább azt tudtuk, hogy ha több baráttal játszunk, akkor nagyobb a kulcsesés esélye, így viszont ebben a témában is teljesen vakon tapogatózunk, legalábbis amennyire én tudom. A másik oldalról megvizsgálva valahol érthető a dolog, hogy nem szeretne túl sok ingyen tartalmat kiosztani a Riot sem, hiszen az ártana az eladásoknak, amiből a cég él, de talán kicsit túl szorosra húzták ezúttal a nadrágszíjat. Szóval az alapkoncepcióval továbbra sincs baj, hogy a kitüntetést ki kell érdemelni, de jó lenne tudni, hogy azt mivel lehet és milyen messzire vagyunk tőle.

Ti elértétek már a hármas szintet?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.