Három magyar OW csapat is ott lesz a PGWAY nemzetközi lanon

Három magyar OW csapat is ott lesz a PGWAY nemzetközi lanon

Hosszú idő után megtört a csend és magyar játékosokért szoríthatunk Overwatchban.

Korábban már írtunk arról, hogy Szlovákiában egy 18 ezer eurós összdíjazású lan eseményt rendeznek majd augusztus elején. A szervezők igencsak széles spektrumot szeretnének lefedni, lesz majd minden CS:GO, LoL, Hearthstone és még Overwatch is.

Menjetek LANozni szlovákiába, megéri!

Már csak egy hónap és kezdődik a PG Way szlovák LAN. Tessék nevezni, hadd szurkoljunk nektek.

Jelen esetben minket most az Overwatch mozgat meg, mivel a halottnak hitt magyar kompetitív szféra három alakulattal is képviselteti magát az eseményen. Az augusztus 10-13 között tartott eseményre az Addict eSport OW, a silhouette és a Wonder Stag eSports OW csapata regisztrált és egyelőre úgy tűnik, hogy mindegyik alakulat ott is lesz az 1000 eurós Overwatch versenyen. Ha nem ismernétek őket, az alábbiakban láthatjátok az összeállításokat.

Az AddicT eSport OW egy viszonylag friss csapatnak számít, viszont ügyességük megkérdőjelezhetetlen, ugyanis ők nyerték a Warroom Lenovo Legion Kupa legutóbbi állomását. A csapattagok a következők:
pgway lan addict
A silhouette csapata pár héttel ezelőtt alakult veterán játékosokból, akik számtalan magyar Overwatch csapatban bukkantak már fel hosszabb-rövidebb időre. Reméljük a mostani kezdeményezés tartós és sikerekben gazdag lesz.
pgway silhouette ow
Végül de nem utolsó sorban a WSE OW csapata következik. Az összeállítás valamivel átalakult az elmúlt időben, Emdeff a Mercy mainek Mercy mainje és a Genji mester Tyekx az új játékosok az alakulatban. 
pgway ow lan wse
A csapatok teljes listáját és a többi játék nevezőit ITT tudjátok megtekinteni. 

Habár az esemény még viszonylag messze van, ez úton szeretnénk sok sikert kívánni a három magyar csapatnak és bízunk benne, hogy tisztességesen megállják majd a helyüket a nemzetközi versenyen.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!