A BestMeta és TobiWan új virtuális valutát indít

A BestMeta és TobiWan új virtuális valutát indít

A veterán Dota 2 kommentátor, Toby "Tobiwan" Dawson, a BestMeta-val karöltve új virtuális fizetőeszközzel működő platformot hoz létre, mely lehetővé teszi a rajongók számára, hogy a felajánlásaik közvetelenül a tartalomgyártókhoz jussanak el.

A BestMeta platform, melynek Dawson lett az e-sport igazgatója, bejelentette tervei részleteit, valamint a BestMeta Token (BMT) ICO-jára (Initial Coin Offering: kezdő értem ajánlat) vonatkozó kezdeti információkat is megosztotta. Az előzetes kiárusítás február 15 és 28 között zajlik majd, az értékesítés azonban márciusig tart. A kezdeti értékelés azt jelenti, hogy egyetlen BMT 0.60 dollárba kerül.

Amint a platform éles és használható, a nézők és rajongók a tokenekkel tudják majd támogatni a tartalomgyártókat és tehetségeket. Annak érdekében, hogy megmutassák a platform lehetőségeit, a BestMeta finanszírozta a Well Play néven induló kvíz show-t, amely Dawson agyszüleménye volt. Ez a műsor szolgálna példaként, hogy milyen tartalmakra és ötletekre gondolnak. Ha egy alkotó lehetőséget kap a platformon és van egy ötlete, akkor azt közölheti a követőivel, akik tokenek révén támogathatják őt a létrejöttében. A BMT használatával egyidejűleg úgynevezett Smart Contract-ot (szerződés) is igénybe vehetnek, amelyek garantálják a projekt befejezését és meggátolják, hogy az művész lelépjen a pénzzel. Az ezekre a projektekre vonatkozó összes költséget szintén nyilvánosságra hozzák majd.

"Minden rajongó arra vágyik, hogy valamilyen formában részt vehessen kedvence tervének megvalósulásában. Pontosan ezt kínálja a BestMeta. Szeretnénk ezáltal a tehetségek és a rajongók közötti akadályokat eltüntetni, a tokenek tulajdonképpen produkciós hitelt jelentenek a projekthez és így különleges kapcsolat jöhetne létre az alkotó és a közönsége között. Az idő előrehaladtával és az alkotó brandjének erősödésével a közösségnél lévő tokenek értéke természetesen erősödni fog." - mondta a BestMeta képviselője.

Dawson számára egyébként ez hatalmas változás. A tavalyi évig a joinDota részeseként leginkább kommentátorként tevékenykedett, a távozása óta viszont a BestMeta programjával van elfoglalva.

"A BestMeta-nál kaptam egy lehetőséget és tartalmat gyárthatok nekik, valamint olyan pozíciót töltök be, hogy meggyőzzem azokat a tehetségeket, akik szintén kreatív ötletekkel rendelkeznek. Sokszor sajnos nem tudják, hogyan is valósítsák meg. A BestMeta ezt kínálja, ugyanis egy elképzelést a közösség erejével és együtt biztosan meg tudunk valósítani." - mesélte Tobiwan.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!