2,1 milliárd meccset játszottak már le a játékosok a FIFA 22-ben

2,1 milliárd meccset játszottak már le a játékosok a FIFA 22-ben

A hétvégén infografikával lepett meg minket az EA, nézzük mi történt eddig a FIFA 22-ben!

25 nap telt el a FIFA 22 megjelenése óta. A játék természetesen ismét nagy sikert aratott és rengeteg játékost vonzott be. Épp ezért a hétvége elején az EA Sports kidobott Twitterre egy infografikát, ahol rengeteg statisztikát árultak el nekünk. Természetesen mindez nem csak a FUT-ra igaz, de valószínűleg a legtöbb mérkőzés és belepörgetett perc ott született meg. Nézzük mi is történt 22 nap alatt a FIFA világában:

Ahogy láthatjátok már 5 milliárd gól és 2,1 milliárd mérkőzés született meg, tehát meccsenként nagyjából 2,5 gólt szerez a két fél. Emellett 46 billió percet játszottak le és 89 millió mérkőzés születik meg naponta.

A játékot több mint 200 országban játszották, az első belépéskor lejátszott meccsen 15 millióan választották a PSG-t, míg mindenki kedvenc gólöröme a térden csúszás lett. Végül, de nem utolsó sorbon a VOLTA is egész jól működik az EA-nek, már 21 millió meccset lejátszottak a játékmódban.

Továbbá 58 millió Pro Clubs meccsen vannak már túl a játékosok, karrier módban leginkább Haalandot szerezte meg mindenki, de meglepő módon a sok fiatal mögött Ronaldo is ott van a 9. helyen. A karrier módban pedig összesen 3,1 millió új klubbot kreáltak a játékosok.

Érdekes adat lenne még, hogy vajon mennyi Fifa pontot vettek a játékosok, de ezt sajnos sosem tudhatjuk meg!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!