Ünnepeld az Elden Ring első évét ezzel az infografikával!

Ünnepeld az Elden Ring első évét ezzel az infografikával!

Kíváncsi voltál, hányszor próbálta meg a közösség legyőzni Margitot, vagy kollektíven hányszor haltunk meg? A Bandai Namco megadta a választ!

2022 legjobb játéka, az Elden Ring nemrég ünnepelte első születésnapját! Bár az évfordulóval érkező legnagyobb bejelentés a játék első DLC-je a Shadow of the Erdtree érkezése volt, a születésnapi ünneplésnek majdnem egy hónappal a dátum után sincsen vége.

A Bandai Namco weboldalán tegnap tettek közzé egy nagyon érdekes infografikát, amelyről a közösség legnagyobb eredményei olvashatók le. Ebből kiderül, hogy melyik bosst próbáltuk meg legyőzni a legtöbbször, hányszor, és milyen módon haltunk meg, kiket idéztünk meg azért, hogy segítsenek nekünk vagy éppen harcoljanak velünk, valamint hogy melyek voltak a legnépszerűbb varázslatok.

A főellenségek tekintetében természetesen Malenia, Miquella Pengéje volt az, aki a legtöbb problémát okozta a játékosoknak, több, mint 329 milliószor próbáltuk meg legyőzni a Scarlet Rot forrását. Ezt Margit, the Fell Omen, a játék első rendes bossa követte, ami számomra meglepő, hisz rengeteg nehezebb ellenfél van nála. Azonban ha megnézzük a harmadik helyezettet, aki a Limgrave Tree Sentinel volt, tisztává válnak az indokok: a játékosok meglátnak egy ellenfelet vagy egy utat, és fejjel mennek előre, igazi Dark Souls fanként én pedig büszke vagyok mindannyiótokra!

Emellett több, mint 9 milliárd alkalommal haltunk meg. Bár ennek 69 százalékát az ellenségek és az esetlegesen magunkra haragított NPC-k okozták, azért volt 15 százaléknyi státuszeffekt (köszi Bleed) és 14 százaléknyi halál, amit a From Software játékok igazi főellensége, a gravitáció okozott. A maradék 2 százalékot az Invaderek tették ki, ami kevesebb, mint amennyire számítottam.

Az infografikán ezen kívül látszik, hogy a Rock Sling volt a legnépszerűbb varázslat a játékosok között (annak ellenére, hogy számtalan Comet Azur videót láttunk az elmúlt esztendőben), míg az Incantationök közül a Blessing of the Erdtree volt a legkelendőbb, azonban a játék egyik legérdekesebb varázslata, a The Flame of Frenzy sem maradt le sokkal.

Az elmúlt egy év örökre fennmarad a gaming-történelemben, mint az az időszak, amikor a From Software megajándékozott minket a világ egyik legjobb játékával. Bár az Elden Ringet akár életünk végéig tudnánk játszani, azért várjuk a DLC-t, és kíváncsiak vagyunk, hova kalauzol el minket a Shadow of the Erdtree!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Szerintetek melyik a legjobb From Software játék?

Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.