Minden kiderült a januárban érkező Samsung Galaxy S24-ekről

Minden kiderült a januárban érkező Samsung Galaxy S24-ekről

Kicsivel több mint egy hónap van a bemutatásukig, de már most minden újítás kiszivárgott.

A Galaxy S24 család – beleértve az S24 Ultrat és az S-Pent – a 2024. januári Galaxy Unpacked eseményen lesz bemutatva, melyre előreláthatólag január 17-én kerül sor. Világszerte nagy figyelem összpontosul most arra, hogy a Samsung vajon mivel rukkol elő, és mire helyezi a fő hangsúlyt a legújabb eszközeinél. Szerencsénkre mostanra minden újdonság kiszivárgott, így nem szükséges heteket várnunk arra, hogy leleplezzék számunkra a fejlesztéseket.

Az eszközök helytől függően Exynos vagy Snapdragon chipekkel lesznek ellátva, valamint az összes változat 120 Hz-es OLED kijelzőt kap. Ezen telefonok legnagyobb erőssége úgy hírlik a processzor lesz, mely képes lehet lekörözni az Iphone 15 Pro Max értékeit is. Az S24 Ultra a kamerájával lesz képes lenyomni társait, ugyanis a 200 megapixeles fő objektív mellé, egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű objektívet,  egy 10 megapixeles teleobjektívet x3 optikai zoommal, valamint 50 megapixeles x5-ös optikai zoommal rendelkező teleobjektívet is kap.

Továbbá az is kiderült, hogy milyen konfigurációkra számíthatunk:

Természetesen ezeket a hivatalos megerősítésig nem kell készpénznek venni, azonban jelenleg úgy tűnik, hogy a szivárogtatások valós információkat fedtek fel.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár