Bukarest után Máltára is jegyet válthat a legjobb magyar csapat

Bukarest után Máltára is jegyet válthat a legjobb magyar csapat

Ha kíváncsi vagy rá, hogy a PERA odaér-e Máltára, akkor érdemes lesz a következő napokban velünk tartanod, mert élőben, magyar nyelven fogjuk követni őket az Esport1TV Twitch csatornáján!

Rég nem állt olyan jól a magyar Counter-Strike szénája, mint mostanság, hiszen torzsi mellett jobbnál jobb lehetőségeket kap a PERA is arra, hogy akár a világ legkeményebb csapatai között is bizonyíthassa rátermettségét. A magyar többségű ötös a Major nyílt selejtezőin szuperált. Majd a zárt kvalik után a bukaresti RMR-ekre is szereztek egy jegyet a hétvégén. De ha ez nem lenne elég, akkor ezen a héten még a máltai ESL Pro League 19. szezonjába is beverekedhetik magukat.

A PERA ugyanis a TippmixPro CS2 Mastersen szerzett bajnoki címének köszönhetően kapott egy esélyt, hogy más európai nemzeti bajnokok ellen játszhasson az EPL regionális konferencia ligájában. A körmérkőzéses formátumú online tornán öt csapattal fognak összecsapni: a Viperioval, az ALTERNATE aTTaXszal, a Rebels Gaminggel, a Team Sampival és a Guild Eaglesszel. A feladat tehát nem lesz egyszerű, főleg, hogy csupán egyetlen egy kiadó hely van. Ahhoz, hogy ezt Aaronék tegyék zsebre, először is el kell kerülniük a csoportkör utolsó két pozícióját. Ha ez megvan, akkor jöhet a rájátszás, ahol már egyenesági-kieséses formátumban, Bo3-akban kell felülemelkedniük a mezőny életben maradt tagjain.

Ezeket olvastad már?

Ha kíváncsi vagy rá, hogy a PERA odaér-e Máltára, akkor érdemes lesz a következő napokban velünk tartanod, mert élőben, magyar nyelven fogjuk követni őket az Esport1TV Twitch csatornáján!

Az alábbi időpontokban játszik a magyar ötös a selejtezőn:

01.22. - hétfő
17:00 - PERA vs Viperio
18:30 - PERA vs Sampi
20:00 - PERA vs Guild Eagles

01.23. - kedd
17:00 - PERA vs Rebels
18:30 - PERA vs ALTERNATE aTTaX

01.24. - szerda
17:00/20:00, ha kijutnak a csoportkörből

01.25. - csütörtök
20:00, ha kijutnak a csoportkörből és megnyerik az elődöntőt is

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!



Gamer szótár