EPL: Egyetlen meccs választja el a magyarokat Máltától

EPL: Egyetlen meccs választja el a magyarokat Máltától

Ha kíváncsi vagy rá, hogy a PERA odaér-e Máltára ma este, akkor érdemes lesz velünk tartanod, mert élőben, magyar nyelven fogjuk követni őket az Esport1TV Twitch csatornáján!

Egy győzelem. Ennyi híja van még annak, hogy a PERA csapata nyerjen az ESL Pro League 19. szezonjának európai konferenciáján. A hétfőn induló online tornán azután kapott lehetőséget a magyar többségű ötös, hogy ősszel ők lettek a TippmixPro CS2 Masters bajnokai. És egyelőre úgy tűnik, hogy nem hagyják veszni az esélyt, hiszen a csoportkörben négy győzelemmel, egy vereséggel a tabella első helyén végeztek. Tegnap pedig megnyerték az elődöntőt is. Így Aaronéknak már csak is a fináléban kell remekelniük ahhoz, hogy ők lehessenek az első magyar többségű ötös az EPL történelmében.

A Viperio elleni elődöntőben két egyértelmű pályán győzedelmeskedett a PERA. Overpasson egy 7:5-ös CT-oldallal kezdtek be a srácok. A fordulást követően a pisztolykörön kívül semmit sem tudott elcsaklizni a vezetésre álló magyaroktól az európai mix, így lett 13:6 az eredmény. Ancient pedig még ennél is katasztrofálisabban alakult a Viperio számára. Itt ugyanis a fegyveres körökben alig-alig tudtak hozzászólni a meccshez, így 7:5-ös T-oldali előnyt szerzett a PERA. A térfélcsere után sem tudtak élni a lehetőségeikkel, hiába nyerték meg az előző félidőben az utolsó két kört. Végül egy újabb 13:6-nál kénytelenek voltak belátni, hogy számukra véget ért az EPL konferenciája.

Ezeket olvastad már?

A PERA csapatát tehát már csak egyetlen ellenfél választja el a hőn áhított ESL Pro League-től: a Guild Eagles. A mezőny papíron legerősebb tagjait sokan még mindig csak a Bad News Eagles néven elért Major-teljesítményeik miatt ismerik. De csak azért, mert félévente egyszer tudnak igazán megvillanni, még nem szabad őket leírni, sőt! Ugyan korábban a PERA a csoportkörben felülemelkedett rajtuk, viszont az Bo1 volt, most pedig Bo3-at játszanak a felek, ahol tényleg bármi megtörténhet.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy a PERA odaér-e Máltára ma este, akkor érdemes lesz velünk tartanod, mert élőben, magyar nyelven fogjuk követni őket az Esport1TV Twitch csatornáján!

Az alábbi időpontban játszik a magyar ötös a selejtezőn:

01.25. - csütörtök
20:00 - PERA vs Guild Eagles (döntő)

Kövess Minket!



Gamer szótár