Biztosíts tiszta levegőt az alkalmazottaid számára!

Biztosíts tiszta levegőt az alkalmazottaid számára!

Az emberek életük jelentős százalékát a munkahelyükön töltik. A vezetőknek már csak ezért is gondoskodnia kell arról, hogy a dolgozók komfortosan, és minden szempontból biztonságban érezzék magukat munka közben.

A megfelelő munkakörnyezet biztosításába beletartozik az is, hogy egészségügyileg ne legyen veszélyeztetve senki, miközben dolgozik. Munkáltatóként ezért érdemes is mindent megtenni, egyrészt az emberség ezt diktálja, másrészt még anyagi érdeke is fűződhet a cégnek ahhoz, hogy senki se kerüljön betegállományba. Cikkünkben kitérünk arra, hogy a TisztaLevegőt webshopjában kapható termékek miként tudnak a megelőzésben segítséget nyújtani.

Ezért veszélyes terep az iroda egészségügyi szempontból

Zárt térben rendkívül könnyen tudnak terjedni a vírusok. A kisebb, néhány fős irodákban egyetlen beteg személy könnyen megfertőzheti a többieket. Arról nem is beszélve, hogy az alkalmazottak nemcsak egymást, hanem a partnereket, ügyfeleket is megbetegíthetik egy-egy tüsszentéssel vagy köhögéssel.

Rengeteg kórokozó terjed cseppfertőzés útján. Egy köhögéssel akár 3000 csepp is a levegőbe kerülhet. A legtöbb közülük gyorsan földet ár, ám az egészen parányiak eljuthatnak az iroda egyik pontjából a másikba.

Egy olyan helyiségben, ahol a levegő nincs szűrve, a mikro méretű cseppek hosszú ideig megmaradnak. Még egy erős immunrendszerrel rendelkező személy is bajba kerülhet, ha egy agresszív vírus ennek következtében bejut a szervezetébe.

A levegő szűrése kulcsfontosságú

Hosszú távon nem lehet a puszta szerencsében bízni vagy abban, hogy mindenki elég vitamint fogyaszt és fel tudja venni a szervezete a harcot a vírusokkal. A levegő folyamatos tisztítása az egyetlen lehetőség arra, hogy elkerülhetők legyenek a tömeges megbetegedések.

A TisztaLevegőt webshopjában kapható ezüstionos plazmasterilizáló légtisztító elképesztő hatékonysággal szűri ki a levegőből a vírusok mellett a baktériumokat, a gombákat, sőt, még az illékony szerves vegyületeket is. A számok nyelvén mindez azt jelenti, hogy a vírusok és gombák 99,9%-ával végez a készülék. Hogy mindez nem csupán egy marketingszöveg, arra bizonyíték, hogy hazánkban a Nemzeti Népegészségügyi Központ hivatalos eljárás keretében igazolta a szóban forgó légtisztító hatékonyságát.

Milyen nehézségeket okozhat a légtisztító hiánya?

Amikor valaki megbetegszik egy munkahelyen, akkor kiírathatja magát táppénzre. Ha többen betegszenek meg, akkor egyszerre több alkalmazott is kieshet a rendszerből, ám nyilvánvalóan az ő feladataikat is el kell látnia valakinek, hiszen az élet nem áll meg.

A helyettesítések időnként még megoldhatók, ha egyszerre sokan betegszenek meg, akkor viszont már komplikációba ütközhet mindez. Ha egy nagy tudással rendelkező munkaerő esik ki, az is lehet, hogy két embernek kell ellátni az ő feladatkörét. Jobb tehát megelőzni a bonyodalmakat, és gondoskodni egy megfelelő berendezéssel a levegő tisztaságáról a munkahelyen.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Üzlet - Romantikus karkötők a szentimentális lelkeknek

Egyesek előszeretettel választanak olyan karkötőket, amelyek szív motívumot tartalmaznak, egyrészt így kifejezhetik belső, érzelmes világukat, másrészt ráerősíthetnek a romantikus hangulatra, de nem utolsósorban nagyszerű kiegészítők a különleges eseményekre. Például randevúra, évfordulós vacsorára.