Idő előtt kiszivárgott a Kingdom Come: Deliverance 2 előzetese

Idő előtt kiszivárgott a Kingdom Come: Deliverance 2 előzetese

A megjelenési dátumtól kezdve a játék címén át mindent leleplezett a Kingdom Come: Deliverance folytatása kapcsán egy amerikai lap.

Ha minden igaz, akkor ma este 20 órakor érkezik a Kingdom Come: Deliverance 2 várva várt előzetese. Az amerikai IGN-nek viszont vagy nehezére esett ezt a dátumot átváltani a saját időzónájára, vagy valamilyen technikai hiba lehetett az oldalukon, mert már jóval idő előtt közzétettek egy trailert a cikkjeikben feltűnő lejátszójukban. Ebből pedig nem csak abba nyertünk egy kis betekintést, hogy milyen lesz a játék vagy mi lesz a címe, hanem még a megjelenés évét és a platformokat is elspoilerezték.

A korábbi tippek bejöttek, tehát tényleg a Kingdom Come: Deliverance 2-t fogja ma leleplezni a Warhorse Studios. Minket, valamint a játék rajongóit is meglepte, hogy a Deliverance szó lecserélése helyett úgy döntöttek a fejlesztők, hogy inkább csak egy kettest biggyesztenek az előző rész nevének végére. Biztos úgy voltak vele, hogy jóvanazúgy, nem kell túl gondolni. Sebaj, így legalább kiderült, hogy egy teljesértékű folytatásról van szó, ami jó hír.

Ezeket olvastad már?

Aminek már biztosan örülhetünk most, hogy a Kingdom Come: Deliverance 2-re nem sokat kell várni majd – az előzetes alapján még idén megjelenik! Ráadásul csak a jelen generációs konzolokra (Playstation 5, Xbox Series S, Xbox Series X) és PC-re adják ki a játékot. Vagyis a látványra sem lehet majd panaszunk, mert nem fogja majd vissza a PS4-Xbox One éra hardvere a fejlesztőket.

Bár a pontos részletekért, a legnagyobb újításokért az esti bemutatót is érdemes lesz megnézni, ahol egyrészt jobb minőségben, másrészt hosszasabban is elmélyülhetünk majd a Deliverance 2-ben a fejlesztők segítségével. Ugyanis az IGN által közzétett trailer a fél percet sem éri el (LINK 1, LINK 2), tehát a fentieken túl csak éppen ki lehet szűrni belőle valamit.

Kövess Minket!



Gamer szótár