Eszében sincs leállni a Rebel Moon filmekkel Zack Snydernek

Eszében sincs leállni a Rebel Moon filmekkel Zack Snydernek

Azt is elárulta a rendező, hogy hány folytatást szeretne még.

Alig futott be a Star Wars babérjaira törő Rebel Moon első része, A tűz gyermeke (Rebel Moon - Part One: A Child of Fire), a decemberi premierjét követően máris itt a folytatás. Zack Snyder nem lassít, sőt, egy érdekes nyilatkoztatott tett a Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő (Rebel Moon Part 2: The Scargiver) bemutatója után. Az első hírek szerint az új filmes univerzumát a második felvonással le kellett volna zárnia, de úgy tűnik, hogy erről szó sincs. Ráadásul ismerjük már a rendezőt, ezért az is világossá vált, hogy mindkét epizód kap majd egy R besorolású verziót a nyár folyamán, de ha azt hitted ezzel vége, akkor nagyobbat nem is tévedhettél volna.

Ezeket olvastad már?

A Radio Timesnak Snyder elmondta, hogy még van bőven mesélnivalója:

„Azt hiszem, minimum négynek már van értelme. Négy vagy hat filmben gondolkozom, attól függ... Azt hiszem, az a legfőbb kérdés minden alkalommal, amikor megcsinálunk egy ilyen filmet, hogy akkor most kettő lesz-e belőle vagy sem.”

Mivel valószínűleg nem számolja külön az első két felvonás PG-13-as és az R-besorolású vágásait, ezért nyugodtan tervezhetünk úgy, hogy további 2-4 teljes filmet szeretne tető alá hozni. Pedig még egy harmadik Rebel Moon projekt sem kapott hivatalosan zöld utat, de szerinte a rajongók "csalódottak" lennének, ha nem jönne újabb epizód vagy csak egyetlen egy folytatással rukkolnának elő.

Ez egy kicsit erőlködésnek tűnik, mivel már az első film sem váltotta be teljes mértékben a hozzáfűzött reményeket, ez pedig megkérdőjelezi, hogy vajon bíznak-e még benne annyira, hogy további nagyköltségvetésű alkotással rukkolhasson elő. A Netflix fáradhatatlanul reklámozza ezeket a filmeket, és az első még egy teljes honlapot is kapott, de az eredmény alapján ez sem mentette meg a bukástól.

A marketing és a magas költségek ellenére sem jutott be a streamingplatform Top 10-es listájára a nézettséget tekintve a Rebel Moon. Jelenleg a Red Notice áll az élen 239 900 000 megtekintéssel, míg a 10. helyen az Extraction tanyázik 135 700 000 megtekintéssel. Márciusban Snyder azt mondta, hogy a Rebel Moon "80 vagy 90" millió megtekintést hozott össze, ami szerinte több nézőt jelent, mint a Barbie esetében – ami ugye tavaly letarolta a mozikat és az egész évet is. Az eddigi két Rebel Moon elkészítése 166 millió dollárba került. Ez valóban olcsóbb valamivel, mint más blockbusterek, de a Netflix számára még mindig jelentős befektetés. Ha pedig arra számítunk, hogy a folytatás még kevesebb embert érdekel majd, akkor a féltucat filmről szóló álom gyorsan szertefoszlik.

Kövess Minket!



Gamer szótár