Lehetséges megölni 2 milliárd szörnyet, hogy ezzel teljesítsük az új Helldivers 2 küldetést?

Lehetséges megölni 2 milliárd szörnyet, hogy ezzel teljesítsük az új Helldivers 2 küldetést?

Az eddigieknél sokkal nagyobb csata vár a játékosokra.

A február elején megjelent Helldivers 2 még most is zakatol, és napi szinten sok százezren játszanak vele annak ellenére, hogy néhányan rövid jövőt jósoltak neki. Ebben hatalmas szerepe van a major ordereknek, melyek olyan küldetéseket jelentenek, amik befolyásolják a játék további menetét, és ahol az egész közösség részvétele szükséges ahhoz, hogy teljesítve legyenek. A háború új fejezetbe lépett, és ezzel új feladatot kapott minden, a szabadságért küzdő katona. A cél nem más, mint 2 milliárd Terminids elpusztítása.

Miután a közösség sikeresen teljesítette az előző parancsot, és lelassította  az Automaton invázió terjedését, a játékmester – Joel – új feladattal állt elő. 6 napunk van arra, hogy végezzünk 2 milliárd Terminidsszel – olyan egyszerű lények, melyek célja csupán a szaporodás, a terjeszkedés, és ezzel minden más élőlény elpusztítása. Ez rengetegnek tűnhet, de a játékosok összefogtak, és csupán 4 óra leforgása alatt teljesítették a kitűzött cél 20%-át. Így a kérdés már nem az, hogy sikerülni fog-e, hanem, hogy mikor.

Mivel a játékmester bármikor forgathat a dolgok állásán, senki nem dőlhet hátra. Az elképesztő menetelést látva akár tovább növelheti a legyőzendő ellenfelek számát, vagy akár egy teljesen új feladattal is kiegészítheti a parancsot, melynek teljesítése kötelező ahhoz, hogy elkerüljük a negatív következményeket. Bárhogyan is alakul, mindenkire szükség lesz ahhoz, hogy a terjedjen a szabadság.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár