Végre gondolkodik a Riot és a kezdőd játékosoknak is kedveznek a következő frissítéssel

Végre gondolkodik a Riot és a kezdőd játékosoknak is kedveznek a következő frissítéssel

Jön a buff, amire olyan sokan, oly régóta vártak már!

Minden egyes új frissítés hoz magával jó és rossz dolgokat egyaránt. Most úgy tűnik, hogy a mostani változások a teljesen új vagy kezdő LoL játékosoknak fognak segíteni. Ez azt jelenti, hogy a legkönnyebbnek számító hősök közül fognak néhányat buffolni. Matt “Phroxzon” Leung-Harrison, a vezető játékmenet dizájner X-en (Twitteren) keresztül számolt be az elkövetkezendő változásokról és a döntés fontosságáról. Ha valaki most kezd játszani, az jobban teszi, hogyha a nehéz hősök helyett inkább néhány egyszerű, könnyen érthető hőst próbál ki először, nulla tapasztalattal ugyanis rettentően nehéz és idegörlő a LoL. Nagyon sok apróságra kell figyelnünk és időbe telik míg elsajátítjuk a térkép részleteit. A tanulási folyamatokon egy bonyolult karakter csak ront, ezért születtek meg a kezdőbarát hősök.

A Riot bizonyos hősöket kifejezetten az új játkosok számára fejlesztett ki, csak az a probléma, hogy a legtöbb nem annyira népszerű. Erre jött az egyszerű megoldás: buffoljuk őket! Ezzel a mentalitással döntöttek úgy, hogy a viszonylag könnyen irányítható karakterek közül Amumu, Malzahar és Seraphine kisebb frissítéseket kap majd. A változás kihat majd a képességeikre és az alapértékeikre egyaránt. Viszont, mint minden frissítés során, nem náluk lesz az egyetlen változás.

Ezeket olvastad már?

A fenti három hőssel mellett Karma, Kennen és Sejuani buffot fognak kapni, ők ketten ráadásul elég nagyot. Ennek hátterében főként a hamarosan érkező MSI és a meta megváltoztatásának reménye áll. A Dot Esports információi alapján a változások főként Karma Q, R+E képességeét és Sejuani passzívját, valamint W-jét érintik majd. Kennen frissítése kicsit más lesz, mert az övé inkább a játékmenetet szeretné kicsit szórakoztatóbbá tenni.

Az, hogy mennyire válnak be ezek a változások, majd csak a május 1-én érkező frissítés után derülnek ki.

Kövess Minket!



Gamer szótár