A Bosszúállók rendezői furcsálják Vasember feltámasztását

A Bosszúállók rendezői furcsálják Vasember feltámasztását

A Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) rendezőit furán érintette Robert Downey Jr. legutóbbi megjegyzése az esetleges visszatéréséről.

Vergődik az MCU, hiszen az utóbbi években egyedül A galaxis őrzői 3 könyvelhetett el sikereket a mozikban, ezért nem véletlenül várják messiásként a rajongók a nyáron debütáló Deadpool és Wolverine-t. Eközben a stúdió meg azon gondolkozik, hogyan tudná visszahozni az imádott főszereplőket, többek között Vasembert, miközben a visszatérés lehetőségéről maga Robert Downey Jr. is eléggé pozitívan nyilatkozott.

Ezeket olvastad már?

A hónap elején mondta azt az Esquire-nek, hogy készen áll ismét Vasember bőrébe bújni:

„Boldogan. Túlságosan is szerves része a DNS-emnek. Nem én választottam ezt a szerepet, a szerep választott engem. És nézd, mindig azt mondom, soha, de soha ne fogadj Kevin Feige ellen, úgyis elveszted. Ő a ház ura. Mindig ő fog nyerni.”

Ennek apropóján megkérdezték a Bosszúállókkal hatalmas sikert arató rendező duót, hogy mit szólnak ehhez a hírhez:

„Nem tudom hogyan csinálnák meg. Nem tudom, milyen út vezetne oda [mosolyog].” – mondta Anthony Russo.

Eközben testvére, Joe hozzátette:

„Mi lezártuk ezt a fejezetet, szóval rajtuk múlna, hogy kitalálják, hogyan vezessék fel újra.”

Meg kell jegyezni, hogy jelenleg nincsenek tervek Vasember tényleges feltámasztására, legalábbis nem tudni róla nyilvánosan, de ki tudja, mit hozhat a jövő, különösen Downey Jr. legutóbbi nyilatkozatai alapján. A színész jelenleg a csúcson van, hiszen nemrég nyerte el legelső Oscar-díját a Christopher Nolan történelmi eposzában, az Oppenheimerben nyújtott alakításáért (ő játszotta Lewis Strausst), a legjobb férfi mellékszereplő kategóriájában.

Kövess Minket!



Gamer szótár