Hamarosan óriási DLC-t kap a Starfield

Hamarosan óriási DLC-t kap a Starfield

Idén ősszel érdemes lesz visszatérni a Starfield galaxisába.

Tudom, tudom, mindenki szerint borzasztó a Starfield és jobb lett volna, ha a Fallout 5-öt kapjuk meg a Bethesdától. Én nem látom ennyire súlyosnak a helyzetet. Az tény, hogy a Starfieldnek is megvannak a szokásos Bethesda-féle betegségei, de melyik játékuknak nincs?! Azok mellett is egy izgalmas, addiktív és óriási játék a Starfield, szinte végtelen felfedeznivalóval és immár jóval kevesebb hibával. Az utóbbi hónapok során alaposan gatyába rázták a programot, ahogy anno a Cyberpunk 2077, úgy a Starfield is rengeteget fejlődött. A frissítéseknek pedig még koránt sincs vége!

Todd Howard nemrég a Kinda Funny podcast vendége volt, ahol nem csak arról beszélt, hogy vajon a Fallout túllépi-e valaha az Egyesült Államok határát, de a Starfield is szóba került. Elmondása szerint a fejlesztők még mindig aktívan dolgoznak a játékon, több frissítés is terveben van még, a legújabbat például még a héten bejelentik. Ez végre olyan újdonságokat hoz majd mind a várostérképek vagy a hajók testreszabhatóságának bővítése.

Ezeket olvastad már?

Természetesen nem feledkeztek el a már bejelentett DLC-ről sem. A Shattered Space fejlesztése a tervek szerint halad és még 2024 őszén piacra is dobják. Azt nem tudni, hogy mennyibe fog kerülni a DLC, de az biztos, hogy az alapjáték deluxe edition kiadásának tulajdonosai ingyen kapják majd és az is tuti, hogy gigászi lesz!

 

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN