Erling Haaland a Clash of Clans világát is szétrúgja

Erling Haaland a Clash of Clans világát is szétrúgja

Mindezt úgy, hogy maga a játékos kereste meg a fejlesztőcsapatot.

A Manchester City szupersztárja, Erling Haaland elképesztő fizikummal rendelkezik és néhány esztendő alatt a világ egyik legjobbjává vált a posztján. Úgy tűnik azonban, hogy nem csak a hagyományos futballpályákon és az EA FC 24-ben hódíthat, hiszen hamarosan videójátékos karakterként bővül a portfóliója. Bejelentették ugyanis, hogy bekerül a Clash of Clans-ba. Ez az első alkalom, hogy egy valódi személyt adnak hozzá a játékhoz, és a hírek szerint Haaland nem mást alakíthat majd, mint magát a Barbár királyt az egy hónapos futball témájú szezonális esemény során.

Ezeket olvastad már?

A Clash játékosai beszervezhetik a norvég csatárt, vagy lerohanhatják a faluját, és tönkretehetik azt – tökéletes lehet, ha például Arsenal-szurkoló vagy. Haaland több, mint 10 éve játszik a Clash of Clans-szel, és ennek apropóján felvette a kapcsolatot a Supercellel, a népszerű mobiljáték mögött álló finn játékfejlesztőt, hogy létrejöjjön a partnerség. A csapat élt a lehetőséggel.

„Amikor meghallottuk, hogy Erling Haaland rajongója a játékunknak, és hogy partner akar lenni velünk, egy álmunk vált valóra.” – mondta Stuart McGaw, a Clash of Clans vezérigazgatója.

Haaland körülbelül 10 éves volt, amikor felfedezte a Clasht, és épített magának egy falut a fantasy témájú világban.

„Régóta nagy rajongója vagyok a játéknak, és mindent tudok róla, szóval játékon belüli karakterként megjelenni nagyon klassz.” – mesélte Haaland.

A különleges szezon május 1-jén kezd és május 31-ig tart, ha pedig valaki legyőzi Haalandot a csatatéren, további jutalmakat és ranglistás helyet nyerhet magának.

Kövess Minket!



Gamer szótár