Mindenki nyugodjon le, a The Sims 5 legnagyobb kihívója nem késik többet

Mindenki nyugodjon le, a The Sims 5 legnagyobb kihívója nem késik többet

Minek ide The Sims 5, ha lesz Life by You?!

Habár a The Sims 4 és milliónyi kiegészítője is még él és virul, az már köztudott, hogy az EA szorgosan dolgozik a széria legújabb részén a The Sims 5-ön. Ha hihetünk az előzetes beharangozásnak, a The Sims 5 formabontó epizód lesz a műfajon belül, feltéve, ha nem előzi meg azt egy másik játék. Márpedig jó ideje most először lesz igazi kihívója a The Sims 5-nek! A Paradox fejlesztésében készülő Life by You ízig-vérig egy The Sims klón, méghozzá a jobbik fajtából. Nem elég, hogy fogta a szeretett széria receptjét, de saját szájízére formálta és még fejlesztette is azt. 

A gond csak az, hogy a Paradoxnál sokkal kevesebb tapasztalattal dolgoznak a játékon, valószínűleg alacsonyabb költségvetéssel is és már jó párszor elhalasztották a megjelenését. Eredetileg 2023 őszén indult volna a Life by You, early accessben, ám onnan 2024 márciusára, majd 2024. júniusára tolódott. A jó hír az, hogy innen már nem fog még messzebb csúszni...elvileg.

A fejlesztők friss közleménye szerint jól haladnak, minden idők legnagyobb open-world életszimulátorán dolgoznak, ami bár késett már egy keveset, de többet nem fog. Magyarul, ideje felkészülnünk, mert júniusban, ha csak early accessben is, de elindul majd a Life by You, ami így óriási előnnyel kezd majd a The Sims 5-tel szemben.

Kövess Minket!



Gamer szótár