Feige Hugh Jackmannek: „Ne térj vissza”

Feige Hugh Jackmannek: „Ne térj vissza”

Még szerencse, hogy a színész nem hallgatott rá.

Milyen jó, hogy időnként nem hallgatnak azokra az emberekre, akik elvileg a legbölcsebbeknek tűnnek. Az MCU első számú embere, Kevin Feige ugyanis olyat mondott Hugh Jackmannek, amit ha megfogadott volna a színész, eléggé zabosak lennénk most. Azt tanácsolta a korábbi szuperhősnek, hogy ne térjen vissza a Deadpool és Wolverine-ban. Feige gyakorlatilag teljes mértékben ellenezte, hogy ez a kollaboráció megtörténjen, és egy korábbi interjújában arról számolt be, hogy a 2017-es búcsúja után óva intette a hollywoodi sztárt attól, hogy visszatérjen Rozsomákként.

„Azt mondtam neki: 'Hadd adjak egy tanácsot, Hugh. Ne térj vissza. A filmtörténelem legnagyszerűbb befejezését kaptad a Logannel. Ezt nem szabad semmissé tenni.” – mondta akkor Feige.

Ezeket olvastad már?

Feige úgy vélte, hogy James Mangold rendezésében a Logan egy pazar és méltó lezárást adott a színész által megformált mutáns hősnek. Hugh Jackman azonban nem hagyhatta veszni a lehetőséget, hogy Ryan Reynolds oldalán ismét magára öltse X-Men jelmezét és Deadpoollal karöltve nekivágjon az MCU megmentésének.

„Körülbelül egy órán keresztül vezettem, és felmerült bennem a kérdés: 'Mit akarok csinálni?' Amint feltettem magamnak ezt a kérdést, azonnal meg akartam csinálni a Deadpool & Wolverine-t.” – idézte fel a napot Jackman.

Hugh Jackman először 2000-ben mutatkozott be Rozsomákként az X-Menben. Ezt követően majdnem két évtizeden keresztül ő formálhatta meg az egyik legjobb mutánst, mielőtt az önálló filmjében el nem temették volna. Legalábbis mindenki ezt gondolta, mielőtt 2023-ban meg nem kereste őt Ryan.

„Egyszerűen tudtam, hogy ezt kell tennem. Még egy órát vezettem. Képtelen voltam ezt kiverni a fejemből. Aztán kiszálltam a kocsiból, felhívtam Ryant, és azt mondtam: 'Ryan, ha akarod, benne vagyok.'" – emlékezett vissza a színész.

Kövess Minket!



Gamer szótár