Eljátszotta terhességét a youtuber, hogy nézettséget szerezzen

Eljátszotta terhességét a youtuber, hogy nézettséget szerezzen

Követői hetekig abban a hitben éltek, hogy a youtubernek gyermeke fog születni.

Ahogy nő a verseny a nézettségért a tartalomgyártók között egyre több furcsa, bizarr és néha egészen elvetemült módot láthatunk a kreátoroktól, melyekkel megpróbálnak a figyelem középpontjába kerülni. Erre tökéletes példa a napokban történt eset, mely internetezők tömegét akasztotta ki. Carolina Konstnar ismert youtuber, akinek a csatornája több mint 1 millió feliratkozóval rendelkezik, és pár hete közel egy egyéves kihagyás után tért vissza a tartalomgyártáshoz. Videójában bejelentette, hogy 13 hetes terhes, ám később érdekes fordulat történt.

„Igen, a pletykák igazak. Nagyon ki vagyok borulva… nagyon izgatott vagyok, hogy a jövőben kizsákmányolhatom ezt a gyereket a nézettségért” – mondta a bejelentő videóban, majd úgy folytatta, hogy „nagyon lehangoló 20 évesen terhesnek lenni”.

Ezután két hétig nem jelentkezett, majd feltöltött egy újabb videót „elvesztettem a babát..." címmel. Ebben elárulta, hogy valójában nem terhes, csak tesztelni szerette volna a valóság és a hazugság közötti határt, hiszen a tartalomkészítők esetében a szórakozás és a valóság közötti vonal sokszor elmosódik. Ezenfelül pedig meghirdette Patreon oldalát, ahol plusz tartalmakat gyárt azoknak, akik havi szinten az előfizetésükkel támogatják őt. A nézők túlnyomó többsége ennek ellenére úgy gondolja, hogy enyhén szólva is ízléstelen volt amit Konstnar tett, főként, hogy egyértelműen a pénz áll a háttérben.

„A vetéléssel való kattintás szerzés rendkívül tiszteletlen, attól függetlenül, hogy egyértelmű, hogy ez vicc vagy sem. Gusztustalan...” – írta egy Reddit-felhasználó.

Akadtak azonban olyan rajongók is, akik a videós segítségére siettek, és azt mondták, hogy akik eddig is követték Konstnar tartalmait, azok tudták, hogy mire számítsanak, így ez a fordulat csak az új tagokat lepte meg. Mindenesetre szomorú, hogy sokan manapság bármire képesek, hogy több emberhez eljussanak.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN