Gray Zone Warfare: 500 ezres eladást ünnepelnek a cseh fejlesztők

Gray Zone Warfare: 500 ezres eladást ünnepelnek a cseh fejlesztők

Early Accessben van és sok a hibája, de ha kitartóak a fejlesztők, óriási játék lehet a GZW-ből.

Többször megénekeltem már, hogy mennyire hiányoznak a régi taktikai lövöldék, a régi Arma, a régi Operation Flashpoint és a régi Rainbow Six. Most nem fogok újra belemenni a részletekbe, főleg, hogy most végre örülhetünk a műfaj egyik új királyának. Néhány napja megjelent ugyanis a Gray Zone Warfare, ami bár még csak Early Accessben van és van, akik nem tudják elviselni például a magas gépigényét, mégis rengetegen imádják. A Tarkov babérjaira is törő játék ráadásul a lehető legjobb időben jött, hiszen az Escape from Tarkov épp egy olyan botrányba került a napokban, ami sok játékot eltántoríthat a programtól.

A játékosok meg is szavazták a bizalmat a GZW-nek. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a fejlesztők friss közleménye, ami alapján már 500 ezer eladott játéknál és 250 ezer eladott DLC-nél tartanak, mindezt négy nap leforgása alatt.

„Ez az elképesztő eredmény nem jöhetett volna létre a játékosok, a tartalomgyártók és a sajtó megingathatatlan támogatása nélkül. Végtelenül hálásak vagyunk ezért. (...) Még csak négy napja él a játék Early Accessben, szóval ne felejtsétek, hogy folyamatosan készülünk javításokkal, frissítésekkel és persze sok újdonsággal is. Frissen jelent meg a második hotfix, ami után már törölhetitek a karaktereteket és bármikor válthattok frakciót is. Hamarosan pedig jön a hotfix #3, erre a jövő hét elején számíthattok" - írták a cseh fejlesztők.

Te próbáltad már a Gray Zone Warfare-t? A játék 34,99 euróért kapható Steamen, de 3 különböző DLC is elérhető hozzá, amikkel extra javakat szerezhetünk magunknak a játékban és persze támogathatjuk az egyébként független fejlesztőket.

Kövess Minket!



Gamer szótár