Egy korszak lezárult: Nem látjuk többet a középső ösvényes legendát

Egy korszak lezárult: Nem látjuk többet a középső ösvényes legendát

Kevesebb mint fél évvel csatlakozása után búcsút intett a Team Heretics Perkz-nek.

Egy hosszú és eredményes karrier végéhez közeledik az európai League of Legends esport. Az Mid-Season Invitational bajnok horvát játékos, Perkz még május 2-án jelentette be X (korábban Twitter) közösségének, hogy egy időre visszavonul a kompetitív játéktól.

Azt még maga Perkz sem tudja, hogy mit hoz a jövő, a következő pár hónapban fogja eldönteni majd, hogy halad tovább a Worlds döntőt megjárt játékos karrierje. Visszavonulását azzal indokolta, hogy az utóbbi években csak az MSI és League of Legends világbajnokság kvalifikációért küzdött, de az oda vezető utat már egy ideje nem élvezte.

Ezeket olvastad már?

Tegnap délután a Team Heretics X-en jelentette be, hogy elválnak útjaik a horvát játékossal. A spanyol csapat még 2023 decemberében igazolta le a világklasszisnak számító Perkzet, aki sajnálatos módon nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A téli szakasz után a Heretics kispadra ültette "nem megfelelő magatartása" miatt a horvát játékos, helyére pedig az akadémia csapatból előléptetett Zwyroo ült.

Perkz a következő hónapokban tervei szerint többek között League of Legends-et és Valorantot fog streamelni nézőinek Twitch csatornáján.

Nektek hiányozni fog a horvát legenda?

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.

Közvetítések