Mégsem lesz ingame voice chat, legalábbis egyelőre biztosan nem

Mégsem lesz ingame voice chat, legalábbis egyelőre biztosan nem

Úgy tűnik az egész voice chat poszt, miszerint már a 7.12-ben elérhető lesz, kamu volt és egy kis hackelés áldozatai lettünk.

Az utóbbi napokban a LoL világ nagy része, köztük mi is, azon csámcsogtunk, hogy 8 hosszú év után talán végre elérhető lesz a voice chat opció a játékon belül, vagyis nem csak pötyögve, hanem hanggal is tudunk majd kommunikálni csapattársainkkal külső program használata nélkül. 

Egyre biztosabb, hogy jön a voice chat és nem csak Koreába

Koreában már elkezdték a voice chat tesztelését. A Riot eleinte szkeptikus volt, de a kezdeti tesztek után egyre inkább pozitívan állnak a dologhoz.

Egy reddit poszt alapján a Riot már a 7.12-es patch kijövetelével be szerette volna vezetni ezt, legalábbis a Riot Games fórumaira kikerült, ez alapján a reddit thread alapján. A posztot azóta eltávolították a fórumról, mivel mint kiderült, az egész egy kamu hír volt, legalábbis a 7.12-es része. Erre a Riot egyik munkatársa hívta fel a figyelmet egy tweeten keresztül, miszerint ez jelenleg nincs tervben.

Mint kiderült, Jon Stein accountját feltörték, erről került ki a poszt a Riot fórumaira, ami lévén, hogy egy hivatalos felület a változások közlésére, a világ nagy része elhitte a dolgot. A történek külön pikantériája, hogy azóta már nem is dolgozik a Riot-nál.

RiotCosty szerint időre lesz szükség, hogy ezt a kiegészítő funkciót implementálni tudják de még nincs rajta nagy prioritás. Tervezik, hogy lesz majd egyszer ilyen, de nem mostanában. 

Úgy tűnik egy időre névtelen csapattársak hangjától mentes lesz a fülhallgatónk és be kell érni a játékon belüli gépeléssel.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!